Akçaabatlı Gönül Engel Tanımıyor

Almanya’da Ürettiği Sanat Eserleriyle Konuşuluyor.

Doğuştan Engelli Olan Akçaabatlı Gönül Aydin, Engelli Olmasına Rağmen Almanya’da Ürettiği Sanat Eserleriyle Konuşuyor. Ailesinin Gururu Olan Genç Kız Başarısıyla Ezber Bozuyor.

Doğum Hatası Yüzünden Hayata Engelli Bir Birey Olarak Gözlerini Açan Akçaabat Demirkapı Nüfusuna Kayıtlı Gönül Aydın Almanya’da Yaşamını Sürdürüyor.

Akçaabatlı Hemşerimiz Gönül Aydın Hayata Karşı Verdiği Mücadeleyle Örnek Oluyor.

Doğum Sırasında Bir Hata Nedeniyle Engelli Olduğunu Söyleyen Gönül Aydın Konuşma Aleti Sayesinde İletişim Kuruyor. İşte O’nun Kendi Dilinden Başarı Öyküsü:

‘‘Engelli Çocuk Yuvasına Gittim. Ondan Sonra Okul İse Önce Elektronik Bölümde Çalıştım. Şimdi Paket Bölümündeyim Ve İşçi Temsilcileri Kuruluşundayım. Ata Binmeyi Çok Seviyorum. Belirli Programlar Dâhilinde Öğretmenler Eşliğinde At Binip Bakımlarını da Yapıyorum. Tiyatroya Karşı Büyük İlgim Var. İyi Bir Tiyatro Oyuncusuyum. Açıkçası Mücadeleciyim. Yaşama Dört Kolla Sarıldım Devam Ediyorum.  İki Ağabeyim Bir Ablam Var. Annem Benim İçin Çok Özeldir Ve Engelli Annelere Örnek Bir Rol Modeldir. O Bana Hayatını Adayan Biridir.. Çeşitli Eserlerin Yanı Sıra Tiyatro Oynuyorum.’’

g-(3).jpgg-(4).jpgg-(2).jpgg-(1).jpg123456---kopya-20170802213857.png

 

 

Editör: TE Bilisim