Akçaabatlı Eski Dostlar Kahvaltıda Buluştu...

Facebook Gurubu “ Akçaabatlı Eski Dostlar ”dan Yapılan Duyurular İle Davet Edilen Üyelerden Bir Kısmının Katıldığı Kahvaltı Buluşmasında Eski Dostlar Bir Araya Gelerek Anılarını Paylaştı.

Akçaabatlı Arkadaşların Geleneksel Hala Getirdikleri Buluşmanın Bu Yıl 11.Cisi Gerçekleşti. Akçaabat Körfez Metin Köfte Salonunda Bir Araya Gelen Akçaabatlı Eski Dostlar, Facebook Sosyal Paylaşım Sitesinden Yaptıkları Paylaşımlar Sonucunda Organize Ettikleri Kahvaltı Programında Zaman Zaman Duygu Dolu Anlar Yaşandı. Bir Araya Gelmenin Mutluluğunu Yaşayan Eski Dostlar Zaman Zaman Okul Yıllarında Yaşadıkları Anıları Anlatarak Uzun Süre Sohbet Ettiler.

Birlikte Geçirilen Güzel Bir Kaç Saat Ardından En Kısa Zamanda Tekrarlanması Dileğiyle Gurup Üyeleri Bu Buluşmadan Memnuniyetlerini İfade Ettiler. "Dünü Bugüne Ve Yarına Taşımak, Yaşatmak Hedefiyle" Sloganı İle Yola Çıkan “Akçaabatlı Eski Dostlar ”Gelecek Yılki Buluşmanın Şimdiden Hazırlıklarına Başladıklarını Belirttiler. Sadece Facebook Sayfasından Duyuruların Ve Davetlerin Yapıldığını, Gruba Tüm Akçaabatlı Dostların Katılabileceğini Ve Bunun Yanında Amaçlarının Türkiye’nin Ve Avrupa’nın Dört Bir Yanında Yaşayan Akçaabatlı Hemşerilerimle Birlikte Bir Araya Gelmek Ve Güzel Anları Yaşamaktır. Akçaabat’ı Seven, Akçaabatlı Olan Akçaabat İçin Ne Yapabiliriz Diyen Herkes Grubumuzla İrtibat Sağlayıp Tüm Organizasyonlarımıza Katılabilir Açıklamasında Bulundular.

Grubun İçinde Geçmişten Bugüne Kadar Uzun Süre Birlikte Yol Arkadaşlığı Yapmış Ve Yapmayı Sürdüren, Hayrullah Ertem, Metin Kazancı, Mehmet Işıklı, Hayati Atasoy, Metin Özcan Ekim, Bülent Bayraktar, Uğur Tütenk, Tayfun Kırımlı, Veli Sezgin, Mehmet Nuhoğlu, Köksal Ustaoğlu, Ali Kemal Sivri, Ahmet Lermioğlu, Erol Mustafa Bostan, Mehmet Çiftçi, Nizamettin Karabacak, Kemal Sivrikaya, Kamuran Mısır Sarıalioğlu, Emine Sivrikaya, Handan Gençer, Osman Baş, Ahmet Özkul, Cemal Verep, Nevda Kaplan Asal, Hamdi Mavi, Emin Kandaz, Ali Kemal Başaran, Mehmet Kurt, Tolga Bölükbaşı, Nesime Ertuğrul Sayı, Sebahattin Kuruçelik, Hurşit Sarıalioğlu, Selim Sırrı Mumcu, Hakan Birinci, Ayça Gedikoğlu Gibi İsimler Yer Aldılar.

Yaklaşık 37 Kişinin Katılımıyla Gerçekleştirilen Kahvaltı Programı, Akçaabatlı Dostların Geçmişi Yâd Ettiği, Geleceğe İyi Temenni Dileklerinde Bulunmasının Ardından Topluca Çektirdikleri Fotoğraf İle Son Buldu.

galeri.pngayder-turizm-logo-koksal-071-413-239.png

Editör: TE Bilisim