Akçaabatlı Dr. Muzaffer Al, Binlerce Şeker Hastasını Tedavi Ediyor!

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik Ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da Binlerce Şeker Hastasına Umut Olmaya Devam Ediyor.

Türkiye’nin Hemen Hemen Bütün İllerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi'ne Gelerek Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik Ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Tarafından Ameliyat Edilen Şeker Hastaları, Ameliyat Sonrası Sağlığına Kavuşarak Memleketlerine Geri Dönüyorlar.

Tip 2 Diyabet Hastalı İçin Uygulanan Ameliyat Yöntemi Hakkında Bilgi Vere Op. Dr. Muzaffer Al, "Tip 2 Şeker Hastalığı, Ülkemiz Ve Dünya İçin Önemli Bir Hastalık. Yaklaşık 2014 Yılından Bu Yana Kliniğimizde Tip 2 Şeker Hastalarına Metabolik Cerrahi Uyguluyoruz Kapalı Yöntemle. Dünyanın Her Köşesinden Bu Ameliyat İçin Geliyorlar. Ameliyat Ettiğimiz Hastaların Yüzde 93'ü Artık İnsülin Kullanmıyor. Pek Çok Hastamızın Hayat Kalitesi Arttı" Dedi.

SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM

Ameliyat Olmak İçin Uşak'tan Gelen 60 Yaşındaki Elif Yavuz Şeker, 10 senedir Bu Hastalıktan Mustarip Olduğunu Dile Getirerek, "Ameliyattan Önce Diyet Yapmaya Uğraşıyordum. Yemek Yediğimde Şekerim 350 - 400'leri Buluyordu. Parmaklarımın Ucunda Yanmalar, İltihaplanma Oldu. Parmaklarımı Kesecekler Diye Korktum. Doktorumuzu İnternetten Araştırdım Başarılarını. Bugün Taburcu Olacağım Ve Kendimi Çok İyi Hissediyorum. Bir Hafta Olmasına Rağmen Gayet İyiyim" Diye Konuştu.

aw798739_02.jpg

YURT DIŞINDAN GELDİM

10 yıldır Şeker Hastası Olan 49 Yaşındaki Salim Mehmet Ameliyat İçin Bulgaristan'dan Geldi. Tip 2 Diyabet Olan Mehmet, "Tip 2 Diyabet Olunca Normal Hayatınızda Kısıtlamalar Oluyor. İstediğiniz Gibi Yiyip İçemiyorsunuz. Burada Bir Arkadaşım Ameliyat Olmuştu Ve Çok Memnun Kaldı Bu Nedenle Buraya Geldim. Henüz Ameliyat Olmadım Ama Ameliyattan Sonra Çok Daha İyi Olacağım" Dedi.

HASTALIĞIN ÇÖZÜMÜ VARMIŞ

Ameliyat İçin Kayseri'den Gelen 65 Yaşındaki Hatice Kocakaplan, "18 yıldır Bu Çileyi Çekiyordum. Hastaneye Gittim Şekerimin 300'e Kadar Çıktığını Söylediler. Halsizlik Vardı. Yemek Yediğimde Uykum Geliyordu. Doktorumuzu Televizyondan Gördüm. Kızıma Dedim Şeker Hastalığının Çözümü Varmış Diye. Geldim Ameliyat Oldum. Ameliyat Olalı 4 Gün Oldu Ama Şu An Daha İyi Hissediyorum" Dedi.

ÖMÜR BOYU ÇEKMEKTEN KURTULDUK

10 senedir Şeker Hastası Olan 50 Yaşındaki Muharrem Bellek, "Ameliyat İçin Kocaeli’nden Geldim. Son Zamanlarda Gözlerimde Görme Bozukluğu Olmaya Başladı. Çok Uyku Ve Halsizlik Vardı. İlaçlar Ve İğnelerle Nereye Kadar Devam Edecek? Arkadaşım Öğrenmiş Muzaffer Bey'i Ve Hastalığa Kesin Çözüm Olduğunu. Ömür Boyu Bu Hastalığı Çekmemek İçin Buraya Geldik" Diye Konuştu.

op-dr-muzaffer-al-seker-hastaligi-hakkinda-bilgiler-verdi-1.jpg

İNSÜLİNE İLAÇA SON!

Yine Kocaeli’nden Tedavi İçin Samsun'a Gelen 38 Yaşındaki Burhanettin Aydın, "15 yıldır Şeker Hastasıyım Hapla, İnsülin İle Bu İşin Çözülmeyeceğini Anladık. Muzaffer Hocamdan Ameliyat Olan Arkadaşlarımızın Tavsiyesi Üzerine Geldik. Şeker Hastasıysan Kısıtlı Yaşamak Zorundasın. Ameliyatımın Beşinci Günü. Şu An Çok İyiyim. İnsüline Ve İlaca Son Noktayı Koyduk" Dedi.

b-148.jpg

Editör: TE Bilisim