Akçaabatlı Doktor İzzettin KAHRAMAN,Yaptığı Ameliyatlarla İsmini Dünyaya Duyurdu!

Trabzon'da bir ilki gerçekleştirerek, kapalı ameliyatla aynı anda 13 yaşındaki yeğeninin 18 cm boyundaki dalağını ve safra kesesini alarak Trabzon'da bir ilke imza atan Akçaabatlı Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. İzzettin Kahraman, Akçaabat özel 7M Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

“Herkesin parmak izi nasıl farklıysa, herkesin her hastalığında farklı olduğunu düşünüyorum. Genel bir hastalıktan ziyade hastalık değil de direk hasta olarak bakıp hepsini ayrı ayrı kendi özelinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Diyerek sözlerine başlayan Akçaabatlı Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. İzzettin Kahraman ile yaptığı başarılı ameliyatlar, başarısının sırrı konularında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

1-046.jpg

Dünden Bugüne İzzettin KAHRAMAN

Ben izzettin kahraman, genel cerrahi uzmanıyım.20 yılı aşkın bir süredir genel cerrahinin içerisindeyim. Trabzon Akçaabatlıyım. Yaklaşık 16 yıl kadar Trabzon’da çeşitli hastanelerde hizmet verdim. En fazla Numune ve Kanuni Eğitim Hastanesinde görev yaptım. Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde Doktor Öğretim Görevlisi olarak ta çalıştım. Şu anda şartlar bizi 7M Hastanesine getirdi.

Bu bölgeye ameliyatsız olarak safra yollarındaki tıkanıklıkları endoskopik yöntemle çözülen ERCP adı verilen yöntemi devlet hastanelerinde ilk uygulayan kişi olarak geldim. Bu ameliyatları kanuni eğitim araştırma hastanesinde yıllarca uyguladık.

dsc_0541.jpg

Ayrıca çağımızın en önemli önlenebilir hastalıklarından bir tanesi olan obezite konusunda da uzun yıllar binlerce vaka olmak üzere çalışmalarım oldu. Bu çalışmaları 7M Hastanemizde de devam ettireceğiz.

Genel cerrah olmam münasebetiyle her türlü tiroit, guatr, meme, mide, bağırsak, kanserleriyle ilgilide yakından ilgiliyim. Zira asistanlık eğitimimi onkoloji hastanesinde tamamladım.

7M Hastanemizde en son teknolojik sağlıkla ilgili olan alet edevatla çalışıyoruz. Alet parkurumuz son derece yenidir. Hatta Türkiye’de 3-5 tane olan endoskopi sistemimiz var. Endoskopi işlemlere önem veriyorum zira günümüzde tavsiye edilen 40 yaşından sonra herkesin hiçbir şikâyeti olmasa da midesine ve kalın bağırsağına baktırması gerekir. Onun için özellikle o konuda kullanacağımız aletimiz şu anda dünyada var olan en son teknolojik alet.

dsc_0547.jpg

Herkesin parmak izi nasıl farklıysa, herkesin her hastalığında farklı olduğunu düşünüyorum. Genel bir hastalıktan ziyade hastalık değil de direk hasta olarak bakıp hepsini ayrı ayrı kendi özelinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

dsc_0545.jpgdsc_0546.jpgdsc_0549.jpgdsc_0551.jpgdsc_0552.jpgdsc_0555.jpgdsc_0557-001.jpgdsc_0565.jpgb-209.jpg

Editör: TE Bilisim