İş Adamı İDRİS KÖSE’nin Ankara Kızılay Akay Caddesinde Bulunan Ofisinde Verilen Dayanışma Yemeğine Çok Sayıda Akçaabatlı Bürokrat Hemşerimiz Katıldı.

Yemekte Bir Konuşma Yapan İş Adamı İDRİS KÖSE “ Hemşerilerimizi Bir Arada Görmekten Onur Duyduğunu Ankara'da Yaşayan Tüm Değerli Hemşerilerimizle Tanışıp Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştirmek Beni Gururlandırdı. Bu Bağlamda Son Zamanlarda Çok Değerli Hizmetler Yapan Akçaabatlı Bürokrat Hemşerilerime Sonsuz Teşekkür Ederim." Dedi.

Yemekte Akçaabatlı Bürokratlar Adına Konuşma Yapan Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Ve Şehircilik Genel Müdürü MEHMET BAŞ İse "Bu Tür Yemeklerle Hemşerilerimizi Bir Araya Getirerek Hem Birlik Beraberliğimizi Geliştirmek, Hem de Burada Birbirinden Habersiz Tüm Bürokratlarımızın Birbirleriyle Tanışıp Kaynaşmalarına Vesile Olan Bu Yemek İçin Sayın İDRİS KÖSE’ye Teşekkür Ederim." Dedi.

Düzenlenen Yemek Programına Akçaabatlı Bürokratlardan, Başbakanlık Danışmanı TURAN EROL, Başbakanlık Danışmanı HİKMET ÇOLAK, Başbakanlık Tanıtma Fonu Uzmanı EROL EKİCİ, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Ve Şehircilik Genel Müdürü MEHMET BAŞ,Trabzon Eski Milletvekillerinden KEMAL CEVHER, SGK Daire Başkanı MUSA BULUT, Paris Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı BÜLENT CUMUR, Halk Bankası Eski Genel Müdürlerinden HALİL ÇELİK, Öğretmen EKREM KUTLU Ve Ev Sahibi İş Adamı İDRİS KÖSE Katıldı.

i-001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim