Akçaabatlı Bir Vatandaş, Ailesini Geçindirmek İçin Geçimini Çöpten Sağlıyor!

Akçaabat İlçesinde Objektiflerimize Çarpan Bir Görüntü Yürek Burktu. Nefsipulathane Mahallesi Eski Balıkhane Yanında Esnaf Ve Mahalle Sakinlerinin Çöpe Döktüğü Çürük Yiyecekleri Ve Çöpleri Toplayan Bir Kişi, Kimseye Görünmemek İçin Büyük Bir Çaba Sarf Etti.

Türkiye’de Çöpleri Karıştırarak Yaşamaya Çalışan İnsanların Sayısı Her Geçen Gün Artıyor.  İsmini Vermek İstemeyen Bir Vatandaş, Akçaabat İlçesi Nefsipulathane Mahallesi Eski Balıkhane Yanında Vatandaşların En Yoğun Olduğu Anayol Kenarında Yer Alan Çöplükten Çöp Topluyor Olmasıydı. Vatandaşın Objektiflerimize Takılmasının Nedeni İse; Çöpten Topladığı Malzemelerdi.

Yağmur Kış Demeden Gece Gündüz Çöplerden Kartonları Ve Çöplerde Maddi Değeri Olan Atıkları Toplayarak Evini Geçindirdiğini Söyleyen 65 Yaşındaki Vatandaş, “Yaptığım İşten Asla Utanmıyorum. Gündüzleri Esnafların Sokağa Attığı Kartonları Ve Çöplerde Maddi Değeri Olan Atıkları Topluyor Satıyorum. Her Gece Sabahlara Kadar Çalışarak Akçaabat Sokaklarını Geziyorum. Ailemi Geçindirmek İçin. Allah’ım Bundan Aşağıda Yapmasın” Diye Konuştu.

20190911_161425.pngayder-turizm-logo-koksal-071-413-054.png

Editör: TE Bilisim