Akçaabat Belediyesi Anneler Gününde Muhteşem Konser Programı Düzenledi.

Akçaabat Belediye Başkanlığına Seçilmesinin Ardından Her Yıl Anneler Günü Programını Düzenleyen Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Sahil Park Amfi Tiyatro’daki Programda Akçaabatlı Anneleri Yalnız Bırakmadı.

Akçaabat Belediyesi Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Yapılan Anneler Gününe Özel Programın Bu Yılki Organizasyonu Ve Programın İçeriği Diğer Yıllara Göre Daha Zengindi.

Program Akçaabatlı Genç Müzisyenlerden Emre’nin Verdiği Kısa Konserle Başladı. Konsere Eşlik Eden Anneler Yer Yer Hareketli Çalınan Eserlere Yerlerinde Eşlik Ettiler. Davul, Zurna Ve Kemençe Eşliğinde Çalınan Horon Havasına İse Tüm Anneler Ve Vatandaşlar Katıldı. Sandalye İlavesi Yapılan Programda Akçaabatlı Bayanlar Gönüllerince Eğlendi.

Programda Annelere Hitap Eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ‘’ Anne Deyince Herkesin Aklına Sevgi Geliyor, Hoşgörü Geliyor.   Her Anne Bir Sevgi Çeşmesi, Herkes Anne Sevgisiyle Büyüyor. Ancak Bana Göre Annelik Aynı Zamanda Büyük Bir Fedakârlıktır. Özellikle Engelli Evladının Çilesini Ömrü Boyunca Sırtında Taşıyan Annenin Fedakârlığı Hiçbir Şeyle Mukayese Edilemez. Ben Buradan Bütün Engelli Annelerine Saygılar Sunuyorum, Hürmetlerimi Sunuyorum.  Yine Evladının Acısını Yaşamış Olan Bütün Annelere Sabırlar Niyaz Ediyorum.  Yüce Mevla Hiçbir Anneye Evlat Acısı Yaşatmasın Diyorum. Yine Vatan Toprağı İçin Şehadete Yürümüş Şehitlerimizin Çok Kıymetli Annelerine Hürmetlerimi Sunuyor, Ellerinden Öpüyorum’’ Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Yapmış Olduğu Konuşmasının Ardından, Etkinliğe Katılan Ve Günün En Yaşlı Annesi Seçilen 102 Yaşındaki Fadime Gedikli’liye Karanfil Ve Hediye Takdim Etti.

AKÇAABATLI ANNELER DOYASIYA EĞLENDİLER

Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Organize Edilen Anneler Gününe Özel Program’da Bol Bol Sürprizler Vardı.

Sürprizlerin Bazıları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu Tarafından Akçaabatlı Annelere Dağıtılmak İçin Gönderilen Karanfiller Ve Akçaabat Belediyesi Tarafından Annelere Dağıtılan Hediye Paketleri İdi.

YAŞ PASTAYI 102 YAŞINDAKİ FADİME GEDİKLİ KESTİ

IMG_1558

Anneler Günü Programını Dolu Dolu Yaşayan Akçaabatlı Anneler Doyasıya Eğlencenin Tadını Çıkardılar. Program Boyunca Anneleri Düşünen Akçaabat Belediyesi Annelerin Eğlenmesi Ve Pazar Günlerini En Güzel Şekilde Geçirmelerini Düşünmüş Olacak’ki Program Esnasında 7 Katlı Yaş Pasta Keserek Annelere İkram Etti. Yedi Katlı Yaş Pastanın Kesimini İse Programa Katılan Anneler İçerisinde En Yaşlı Anne Olan 102 Yaşındaki Fadime Gedikli Yaptı.

Konserlerle, Hediyelerle, Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in Katılımı İle Oynanan Horonlarla, Yenilen Yaş Pastalarla, Dağıtılan Karanfillerle Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Gerçekleştirilen Annelere Özel “Anneler Günü Müzik Eğlence Programı ”Böylelikle Sona Ermiş Oldu.

FOTO GALERİ IMG_1467

IMG_1501

IMG_1508

IMG_1517

IMG_1535

IMG_1568

IMG_1585

IMG_1610

IMG_1625

IMG_1632

IMG_1659

IMG_1665

IMG_1670

IMG_1692

IMG_1730

IMG_1744

 

 

Editör: TE Bilisim