Hapşırdıktan Sonra Kalp Krizi Geçirerek Öldü Denilen Genç Kızın Ailesinden Açıklama Geldi

İstanbul'da Yaşanan Ve Aslen Akçaabatlı Olan Gamze Kalaycı'nın Hapşırdıktan Sonra Öldüğü İddia Edilmişti Ailesinden Açıklama Geldi.

İstanbul'da Kalp Yetmezliği Tedavisi Gören Trabzonlu Gamze Kalaycı (28), Hapşırdıktan Sonra Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hastaneye Kaldırıldı. Kalaycı, Doktorların Tüm Müdahalelerine Rağmen Yaşamını Yitirdi.

Kalp Yetmezliği Tedavisi İçin İstanbul'da Bulunan Gamze Kalaycı, Bu Sabah Ailesiyle Evde Oturduğu Sırada Hapşırmasının Ardından Fenalaştı. Yere Yığılan Kalaycı, Aile Fertleri Tarafından Hastaneye Götürüldü. Hapşırdıktan Sonra Kalp Krizi Geçirdiği Ve Beynine Pıhtı Attığı Belirlenen Kalaycı, Doktorların Tüm Müdahalelerine Rağmen Hayatını Kaybetti. Kalaycı'nın, Bekar Olduğu Ve Kalp Yetmezliği Nedeniyle Ameliyat Edileceği Öğrenildi. Gamze Kalaycı'nın Cenazesi, Yarın 20 Eylül 2018 Perşembe Günü Öğle Namazına Müteakiben Memleketi Akçaabat’a Bağlı Akpınar Mahallesi'nde Toprağa Verilecek.

Aileden Açıklama Geldi! Olayın Hapşırıkla Alakası Yok!

Akçaabatlı Genç Kız Gamze Kalaycı'nın Ailesinde Açıklama Geldi. Hapşırık İle Ölümümün Alakası Olmadığını Söyleyen Aile, Kalp Tedavisi İçin İstanbul’da Bulunan Gamze'nin Aktardan Aldığı Macunu Yedikten Sonra Fenalaştığını Söylediler. Aile Açıklamasında "Aktardan Almış Olduğu Macunu Yedikten Sonra Kalbine Yan Etki Yapak Kalbinin Hızlı Hızlı Çalışmasına Sağladı. Kalbinde Delik Oluşması Sonucu Karaciğerine Sıçradı Ve Enzimi 14'e ulaştı. Bu Da Kalbin Ritmini Yavaşlattı. Ameliyat Süreci Hızlandı Ve 4 Gün İçerisinde Ameliyat Olması Gerekiyordu Ama Doktorlar Risk Var Diyerek Ameliyatı Gerçekleştirmedi. Riskli Olduğu İçin Ameliyata Alınmadı. Aradan 2 Gün Geçtikten Sonra Başımda Ağrı Var Şikâyetini Belirtti. Annesiyle Telefonda Konuşurken "Anne Beni Kurtar" Dedikten Sonra Bayıldı. Sonra Beynine Film Çekildi, Beyninde Pıhtı Olduğu Ortaya Çıktı. Beynine Açık Ameliyat Yapıldı. 2-3 Gün Sonra Saat Gece 3'te Kalp Fazla Kan Pompaladığı İçin Açık Olan Benine Kan Çıktı Ve Hayatını Kaybetti." İfadelerini Kullandı.

670-971.gif123456---kopya-20180919181759.png

Kaynak:Haber 61

Editör: TE Bilisim