20 OCAK 2018 Cumartesi Günü Akşam Saatlerinde Giresun’un Tirebolu İlçesinde Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Feci Şekilde Hayatını Kaybeden Akçaabat Mersin Mahallesi Eski Muhtarlarından Nihat Saraç’ın Oğlu Abbas Saraç (71)ın Cenazesi Trabzon Adli Tıp Morgunda Bekletilmesi Devam Ediyor.

Daha Önce Yayınlamış Olduğumuz Haberde Hayatını Kaybeden Abbas Saraç (71) 21 OCAK 2018 Pazar Günü İkindi Namazına Müteakiben Akçaabat Mezarlık Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Aynı Yerde Toprağa Verilecekti.

Fakat İlerleyen Süreçte Edindiğimiz Bilgilere Göre Trafik Kazasında Feci Şekilde Hayatını Kaybeden Akçaabatlı Abbas Saraç’a Ait Olan Cesedin Tanınmayacak Halde Olduğu Ve Bunun Üzerine Adli Tıp Kurumunda Yapılacak Olan Otopsinin DNA Testine Dönüşmesi Oldu.

DNA Testine Başlayan Adli Tıp Görevlileri Testin Sonucunda Abbas Saraç’a Ait Olan Cesedi Ailesine Teslim Edecekleri Belirtildi. Bu İşlemin Birkaç Gün Süreceği Ve Cenaze Defninin Ne Zaman Yapılacak Olduğu İse İlerleyen Günlerde Belli Olacağı Açıklandı.

gol.jpg670-040.gif123456---kopya-20180121202204.png

Editör: TE Bilisim