Akçaabat Ortamahalle İnönü Caddesi Postane Karışışında İkamet Eden İstiklal Savaşı Gazilerinden Merhum REŞİT ŞAHİN’in Oğlu ORAL ŞAHİN ( 78 ) Evinde Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.

Uzun Süreden Bu Yana KOAH Tedavisi Gören Oral Şahin’in Ölümü Akçaabat’ta Büyük Üzüntü Yarattı. Uzun Yol Şoförlülüğü İle Tanınan Şoför Esnafı Oral Şahin Akçaabat’ta Çok Sevilen, Beyefendi Kişiliğiyle de Tanınıyordu.

HASTA YATAĞINDAN SU İÇMEYE KALKTI

13.12.2016 Günü Sabah Saat:08.30 Sularında Kendi Evindeki Hasta Yatağından Kalkarak Mutfakta Su İhtiyacını Gören Ve Daha Sonra Oturduğu Yere Yığılan Oral Şahin 112 Acil Servisince Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Acil Servisine Götürüldü. Yapılan Müdahaleler Sonucunda Hayata Döndürülemeyen Oral Şahin ( 78 ) Burada Hayata Gözlerini Kapattı.

CENAZE NAMAZI MEZARLIK CAMİİNDE

Akçaabatlı Merhum İstiklal Savaşı Gazilerinden Reşit Şahin’in Oğlu Olan Oral Şahin’in Cenazesi 14 Aralık 2016 Çarşamba Günü Akçaabat Mezarlık Camiinde Öğle Namazına Müteakiben Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Aynı Yerdeki Aile Kabristanlığına Defnedilecek.

www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak Akçaabat’ın Sevilen İnsanlarından Değerli Büyüğümüz Oral Şahine Allahtan Rahmet Acılı Ailesine Sabırlar Diliyoruz.

123456---kopya-230.pngyesyeni-logo-final-740.png

Editör: TE Bilisim