Akçaabatın sesi Whatsapp Haber Hattı: Çekin, Gönderin, Yayınlayalım

Akçaabat’ta gündemin adresi www.akcaabatinsesi.com haber sitesinde yayınlanmasını istediğiniz haberin fotoğraflarını çekin gönderin, yayınlayalım.

Akçaabat başta olmak üzere trabzon’un  en çok takip edilen internet haber sitesi arasında yer alan www.akcaabatinsesi.com habercilikte yeni bir çığır açıyor. Akıllı telefonunuz varsa ve çevrenizde gördüğünüz haberlik olayları çekin bize Whatsapp’tan fotoğraf, video ve bilgileriyle birlikte gönderin haberlerinizi değerlendirip sitemizde isminizle ya da isminizi saklı tutarak yayınlayalım.

www.akcaabatinsesi.com yeni bir uygulamayı sizlerle buluşturuyor. Artık sizin de haberleriniz takip edilecek. Çek-Gönder-Yayınlansın bölümü yayında... Siz çekin, bize gönderin biz de yayınlayalım...

Etrafınızda şahit olduğunuz ilginç olayları, haber niteliği taşıyan ayrıntıları, fotoğrafları ve videoları bizlerle paylaşın, biz de www.akcaabatinsesi.com ‘da değerlendirelim.

Kentinizde, ilçenizde, köyünüz veya mahallenizde gördüğünüz olumsuzlukları, komik olayları, ilginç fotoğrafları bilgileriyle birlikte bizimle paylaşın. www.akcaabatinsesi.com’da yayınlansın…

Bunun için yapmanız gereken şey çok basit…

Sadece Whatsapp için kullanabileceğiniz 0 546 284 14 61 nolu hattımızı cep telefonunuza kaydedin. Karşılaştığınız ve karşılaşabileceğiniz haberlerinizi bu numaraya göndererek bizimle paylaşabilirsiniz.

Akçaabat başta olmak üzere Trabzon haberleriyle halkın sitesi olan www.akcaabatinsesi.com ‘a daha rahat ulaşabilirsiniz. Haberlerinizi Bekliyoruz...

Akçaabat’ta Gündemin Adresi  www.akcaabatinsesi.com  sitesinde gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız, haberin fotoğraf ve bilgilerini aynı zamanda [email protected] [email protected] mail adresimize de gönderebilirsiniz.

HABER GÖNDER

Akçaabatın sesi Haber siteniz siz okuyucularının haber niteliği taşıyan haber ihbarlarını kabul etme kararı almıştır. Bu sebeple çevrenizde ve yaşadığınız her alanda haber niteliği taşıyan akçaabatın sesi'ni ve geneli ilgilendiren haber ihbarlarınız kabul edilecektir.

Göndermiş olduğunuz haber ihbarları sizin iletişim bilgilerinizle (E-mail ve isim) veya Akçaabatın sesi.com  şeklinde iletişim bilgileriniz gizlenerek yayınlanır... Kimliğiniz ve adresiniz siz istemediğiniz sürece açıklanmayacak ve gizli kalacaktır. Fakat gerektiğin de sizinle irtibata geçebilmemiz için adınızı, soyadınızı ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ya da e-mail adresinizi yazmanızı istiyoruz. Verdiğiniz bilgiler en kısa sürede değerlendirilerek gerekli görüldüğü zaman sizinle iletişim kurulacaktır.

HABER GÖNDERMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Haber ile ilgili doküman haber resimleri videolar, haber içeriği ile ilgili bilgiler Word veya txt formatında yazılarak  [email protected] [email protected] E-mail adresine ilgili dokümanların yollanması ile haber ihbarında bulunmuş olursunuz. Akçaabatın sesi.Com haber editörleri haber ihbarınızı sınıflandırarak haber sitemizde İsminiz veya Akçaabatın sesi.Com adı altında iletişim bilgileriniz Saklanarak Yayınlanır.

HABERLERİN SINIFLANDIRILMASI

1- Kaza haberi - trafik ve iş yeri kazaları...

2- Olay yeri haberleri - herhangi bir olay, yürüyüş, gösteri, festival, protesto, eylem içerikli bilgiler...

3- Akçaabat’ta yetişmiş simaları ile ilgili haber türleri (Bu haber 'Unutulmayanlar' köşemizde yayımlanacaktır.)

4- Genel içerikli haberler –Trabzon ve Akçaabat geneli her tür içerikte haber...

5- İlanlar tanıtımlar açılışlar duyurular - firma, kamu kurum ve şirket  haberleri...

6- Ölüm haberleri 'vefat ' İlçemizde ve Gurbette vefat eden hemşerilerimizin vefat haberleri...

7- Tanıtım ve Turizm haberleri - otel tanıtımları - indirimler - promosyonlar...

8- Spor haberleri – Akçaabat ve Trabzon geneli spor haberleri için haber ihbarı...

9- Eğitim Haberleri - okul  ve eğitim ile ilgili haberler duyurular...

10- Objektif eleştiri ve  görevi suiistimal haberleri - bu alanda şikâyetleriniz ve istekleriniz...

11- Magazin Haberleri – Akçaabatın ünlü simaları, Akçaabat’ta bulunan ünlü simalar ve  açılış davetiye v.s gibi haberler...

12- Siyaset ve medya haberleri - Siyaset  ve medyadan haberler...

13- Resim Galerisinde isminizle birlikte yayımlanacak size ait güncel Akçaabat ve geneli ile ilgili resimler...

14- Bulunduğunuz Köyün veya mahallenin tanıtımını yapacak bilgi, resim ve dokümanlar...

15- Sitemizde yayımlanmasını istediğiniz size ait Akçaabat  ile ilgili her türlü yazı, doküman v.b bilgiler...

Bu tür haberlerin tüm yasal sorumlulukları, haberi ihbar eden iletişim bilgileri sahibinindir...

İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

WHATSHAPP İHBAR NUMARAMIZ: 0 546 284 1461

dfasfsdasdf---kopya.png123456---kopya-20170918235850.png

Editör: TE Bilisim