Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitemiz, “10 Yaşında”

Tarafsız, ilkeli ve objektif haber anlayışı ile siz değerli okuyucuları ile her gün buluşan AKÇAABATIN SESİ İNTERNET HABER SİTESİ, yayın hayatında onuncu yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana basın, ahlak ilkelerine bağlı kalarak, kamuoyu adına gazetecilik yapma şiarıyla yola çıkan AKÇAABATIN SESİ İNTERNET HABER SİTESİ 10.yılına girdi.

2021 YILINDA 10.YAŞINA GİRDİ

İlk yayın hayatına başladığı günden bugüne kadar halk için yayın yapan, halkın ve haklının yanında duran AKÇAABATIN SESİ İNTERNET HABER SİTESİ, haberleriyle daima, huzura, demokrasiye, hukuka, Akçaabat’ın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunmayı amaçladı. Vatandaşların karşılaştığı sorun ve sıkıntıların giderilmesi için sütunlarını sonuna kadar açan haber sitemiz, sorunları muhataplarına aktarmada da gerekli hassasiyeti göstermiş ve göstermeye de devam edecektir

“EN BÜYÜK GÜÇ TAKİPÇİLERİMİZDİR”

“En büyük güç takipçilerimizdir” düsturuyla çıktığımız bu yolda gösterilen ilgi ve alakadan ötürü AKÇAABATIN SESİ İNTERNET HABER SİTESİ’ ne destek sunan başta Akçaabat Halkı olmak üzere, kadromuzda yer alan tüm ekibimize, Sivil Toplum Örgütlerine, Resmi kurum ve kuruluşlara, Reklamlarıyla haber sitemize destek sunan firmalara, İş adamlarına, Türkiye’nin ve Avrupa’nın Dört Bir Tarafında Yaşayan Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Destekçilerine minnettarlığımızı sunuyoruz.

AKÇAABATIN SESİ İNTERNET HABER SİTESİ, Onuncu yılında da doğru, tarafsız ve örnek habercilik anlayışı ile siz değerli Akçaabat halkı ve okurları ile birlikte olmaya devam edecektir.

AKÇAABATIN SESİ İNTERNET HABER SİTESİ 

Akçaabatın Sesi Bürosunda 10.Yıla Özel Pasta Kesimi Gerçekleşti...... 

foto-galeri-001.png  

Haber Sitemiz, Akçaabatın Sesi Kendi Bürosunda Düzenlediği Pasta Kesimiyle İle 10’uncu Yaşını Kutladı. Pandemi Dolayısıyla Fazla Katılımın Olmadığı Programda Akçaabat Basınının Önemine Vurgu Yapıldı

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi, Başarıyla Dolu 3652 Günü, Bugün Yapılan Muhteşem Bir Pasta Kesimi İle Taçlandırdı. Akçaabatın Sesi Ailesi, “Yazılamayanları Yazan Haber Sitesi” Sloganı Etrafında “Yeni Dönemde De En İyi Haber Sitesi” Sözü İle Kenetlendi. Akçaabatın Sesi’nin Onur Gününe Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Akçaabat Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Recep Şen, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Aynur Bulut, Kolaylı Müzik Adına Ahmet Kolaylı Ve Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Çalışanları Katıldı.

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Genel Müdürü Ve Genel Yayın Yönetmeni Köksal Ustaoğlu, Pasta Kesiminde Yaptığı Konuşmada, “Yazılamayanları Yazan Haber Sitesi” Hayalini Gerçekleştiren Bir Ekibin Onuncu Gurur Yılını Paylaştıklarını Belirtti. Akçaabatın Sesi’nin Yayın Hayatına Başladığı İlk Gün Verdiği Sözlere Hala Sadık Olduğunu Belirten Ustaoğlu, “10 Yıl Önce, Barış İçinde, Kardeşlik İçinde Bir Bütün Akçaabat İçin Çalışacağımızın Sözünü Vermiştik. Yaşanan Onca Zorluklara, Krizlere Ve Karamsarlıklara Rağmen Bu İlçemizin, Sevgili Akçaabat’ımızın Bizlerin Ne Kadar Kutsal Bir Misyonla Çalıştığımızı Çok Ama Çok İyi Biliyor” Dedi.

Pasta Kesiminde Bir Konuşmada Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Yaptı, Kurtyemez Yaptığı Konuşmasında Şunları Söyledi....

19438-127.jpg

Editör: TE Bilisim