Akçaabat’ın Merkezinde Trafik Rezaleti Yaşanıyor

İlçemizin Gündemindeki En Önemli Sorunlardan Biri Trafik. Akçaabat İçin Ciddi Tehdit Oluşturan Ve Yayaları Ve Sürücüleri Canından Bezdiren Trafik Sorununu Ortadan Kaldırmak Amacıyla Artık Çeşitli Trafik Politikaları Belirlenip, Uygulamaya Konulmalı.

DENETİM YETERSİZLİĞİ VAR

Akçaabat’ın Merkezinde 'Bu Kadar Da Olmaz Dedirtecek' Trafik Rezaleti Yaşanıyor. Şehir Merkezine Sağlı-Sollu Çekilmiş Araçlar Sürücüleri Çileden Çıkarıyor. Özellikle Akçaabatlı Esnaflar, Trafik Ve Onun Doğurduğu Gürültüden, Hava Kirliliğinden Dolayı Müşterilerine İstediği Hizmeti Vermemekten Yakınıyorlar. Vatandaşlarımız Artık İlçe Yerel Yönetimin, Geçici Uygulamalar Yerine Daha Çağdaş Ve Daha Kalıcı Çözümler Üretmelerini İstiyorlar.

20200128_141801.jpg

İLGİSİZLİK VAR

Akçaabat’ın Merkezinde Her Geçen Gün Pes Artık Dedirtecek Trafik Manzaralarıyla Karşılaşıyoruz. İlçemizde Gelişigüzel Park Etme, Trafik Kurallarının Hemen Hepsinin Yok Sayılması, Yayalara Yürüyecek Kaldırımların Bırakılamaması Nedeniyle Yayaların Yollarda Yürümek Zorunda Kalması Gibi Sorunlar Yaşanıyor. Sorumsuz Araç Sürücülerinin Sokağın İki Yanında Arabalarını Bırakıp Gitmeleri De Cabası.

20200128_141820.jpg

BU RESMEN SORUMSUZLUKTUR

Akçaabat Trafiğinde Yaşananlar Kelimenin Tam Anlamı İle Bir Rezalettir. Yerel Yöneticilerin Plansız Çalışmaları Sonucunda Hiç Bir Sorun Çözülmediği Gibi Her Geçen Gün Sorunlar Daha Da Artmaktadır. Bu Rezalete İzin Verenler, Gözlerini Kapayanlar, Vatandaşa Ağır Ekonomik Ve Manevi Maliyet Yüklemektedirler. Ama İşin En Üzücü Tarafı Da Yetkililerin Bu Soruna Çözüm Üretmemelerindeki Acizliğidir.

Akçaabat İlçesinde Şehir İçi Trafik Rezaletini Akçaabatın Sesi Haber Sitesi Olarak Birçok Kez Gündeme Taşımamıza Rağmen Yetkililer Bu Duruma Her Defasında Duyarsız Kaldı.

b-066.jpg

Editör: TE Bilisim