Bugün Trabzon’u Şok Eden Bir Haber Geldi. Kalp Krizi Şüphesiyle KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine Kaldırılan CHP PM Üyesi Yavuz Karan Hayatını Kaybetti.

Trabzon’da Bugün Herkesi Şok Eden Bir Haber Geldi...

CHP Trabzon Eski İl Başkanı Ve Son Genel Kurulda PM Üyeliğine Seçilen Yavuz Karan, Kalp Krizi Şüphesiyle Kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde Hayatını Kaybetti. Karan’ın Ofisinde Çalıştığı Sırada Kalp Krizi Geçirdiği Buradan Durumu Ağır Olduğu İçin KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine Kaldırıldığı Belirtildi. Gelen Haberlerde Karan’ın 2 Kez Kalp Krizi Geçirdiği Bilgisi Verilirken Bu Haberi Alan CHP’lilerde Hemen Hastaneye Akın Etti.

2 AY ÖNCEDE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Karan’ın Hastanede Tedavisi Sürerken İlerleyen Saatlerde Acı Haber Geldi. Karan, Doktorların Tüm Müdahalelerine Rağmen Hayatını Kaybetti. Ölüm Haberinin Ardından Hastaneye Gelen Karan'ın Sevenlerinin Gözyaşlarını Tutamadığı Görüldü. Karan, Aralık Ayında Da Bağırsak Kanaması Geçirerek Hastaneye Kaldırılmış Burada Tedavisinin Ardından Taburcu Olmuştu...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar:

CHP Trabzon Eski İl Başkanı, Birlikte Siyaset Yaparken Sevgi Ve Saygıyla Çalıştığımız Kıymetli Ve Değerli Arkadaşım Yavuz KARAN’ı Kaybetmenin Derin Üzüntüsüyle, Ailesine, Sevenlerine Ve CHP Trabzon Teşkilatına Başsağlığı Dileklerimle. Allah(C.C.) Rahmet Eylesin

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta:

Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden CHP PM Üyesi Ve CHP Trabzon Eski İl Başkanı Yavuz Karan'a Allah'tan Rahmet Ailesine Sabırlar Diliyorum..

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi:

CHP Parti Meclisi Üyesi Arkadaşım Yavuz Karan’ın Vefat Haberini Biraz Önce Aldım. Karan’a Allah’tan Rahmet, Ailesine Ve Cumhuriyet Halk Partili Arkadaşlarıma Başsağlığı Dilerim

CHP Trabzon Eski İl Başkanı Turgay Güngör:

Geçirmiş Olduğu Kalp Krizi Sonrası Eski İl Başkanımız Ve Halen Parti Meclisi Üyemiz Sayın Yavuz Karan’ı Maalesef Kaybettik. Acımız Büyüktür. Ailesine, Yakınlarına Ve Büyük CHP Ailesine Başsağlığı Diliyorum. Mekanı Cennet Olsun..

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi:

Hayatını Kaybeden CHP Parti Meclisi Üyesi Ve Trabzon Eski İl Başkanı Yavuz Karan'a Allah'tan Rahmet, Yakınlarına Ve CHP Camiasına Sabırlar Dilerim.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç:

CHP Parti Meclis Üyesi Ve CHP Trabzon Eski İl Başkanı Sayın Yavuz Karan Bugün Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hakk’ın Rahmetine Kavuşmuştur. Trabzon Siyasetinde Saygın Bir Yeri Olan Merhuma Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine Ve Yakınlarına Sabır-I Cemil Niyaz Ediyorum.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş:

Parti Meclisi Üyemiz Ve Eski Trabzon İl Başkanımız Yavuz Karan'ı Ani Bir Kalp Krizi Sonucu Kaybettik. CHP Emekçisi Olan Karan'a Allah'tan Rahmet, Ailesine Ve Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen:

Atatürk Ve Cumhuriyetin Yılmaz Bekçisi, Trabzon'da Mücadelenin Yiğit Neferlerinden, Parti Meclisi Üyemiz Yavuz Karan Geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Aramızdan Ayrıldı. Mücadele Arkadaşım Yavuz Karan'a Allah'tan Rahmet, Yakınlarına, Tüm CHP Ailesine Ve Trabzon'a Başsağlığı Dilerim.

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli:

CHP Trabzon Eski İl Başkanı Yavuz Karan Geçirmiş Olduğu Kalp Krizi Sonrası Maalesef Hayatını Kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan Rahmet, Sevenlerine İse Başsağlığı Dilerim...

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu:

Hayatını Kaybeden CHP Parti Meclisi Üyesi Ve Trabzon Eski İl Başkanı Yavuz Karan'a Cenab-I Allah'tan Rahmet, Ailesine, Sevenlerine Ve CHP Camiasına Başsağlığı Dilerim..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan:

Aziz Dostum, Parti Meclisi Üyemiz Yavuz Karan'ın Vefatını Derin Üzüntüyle Öğrendim. Ailesine Ve Partimize Sabır Diliyorum. Mekânı Cennet Olsun.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu:‪

CHP Trabzon Eski İl Başkanı Değerli Arkadaşım Yavuz Karan’ı Kaybetmenin Derin Üzüntüsüyle, Ailesine, Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum. Allah Rahmet Eylesin...

yavuz-karan3.jpg670-230.gif123456---kopya-20180305171121.png

61 Saat

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim