Akçaabat’a Yeni Kaymakam!

İçişleri Bakanlığından Yapılan Açıklamada, 2019 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi İle Bulundukları Yerlerde Görev Sürelerini Tamamlayan Veya Hizmet Ve Mazeretleri Gereğince Kararname Kapsamına Alınan 403 Mülki İdare Amirinin Görev Yerlerinin Liyakat Ve Kıdemleri Dikkate Alınarak Değiştirildiği Belirtildi.

Resmi Gazete ‘De Yayımlanan Atama Kararnamesi Sonucunda Akçaabat Kaymakamlığına Çorum İli Alaca İlçe Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Atandı.

2019 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi İle Akçaabat Kaymakamlığına Atanan Ramazan Kurtyemez’i Biraz Yakından Tanıyalım..

Ramazan Kurtyemez Kimdir?

1976 Yılında Denizli'nin Çameli İlçesinde Dünyaya Gelen Kaymakam Ramazan Kurtyemez, İlköğretimi Kirazyayla'da, Ortaöğretimi Çameli'de Tamamladı. Afyonkarahisar'da Kaymakam Adayı Olarak Mesleğe Başlayan Kaymakam Ramazan Kurtyemez, Burdur-Tefenni, Tokat-Sulusaray, Uşak-Karahanlı Ve Çorum-Boğazkale İlçelerinde Kaymakam Vekilliği Görevlerinde Bulundu.

Kaymakam Ramazan Kurtyemez Daha Sonra Yozgat'ın Saraykent Ve Elazığ'ın Arıcak İlçelerinde Kaymakam Olarak Görevini Sürdürdü. Kaymakam Ramazan Kurtyemez Şırnak Vali Yardımcısı, Burdur Ağlasun Kaymakamlığı, Van Tuşba Ve Son Olarakta Çorum Alaca İlçesinde Kaymakam Olarak Görev Yaptı. Akçaabat İlçemize Kaymakam Olarak Atanan Ramazan Kurtyemez, Evli Ve İki Çocuk Babasıdır.

3122984-002.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-352.png

 

 

 

        

 

Editör: TE Bilisim