Akçaabat’a Yapılacak Yatırımlar İçin Tören Gerçekleştirildi

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Milletvekilleri, İl Ve İlçe Belediye Başkanlarından Oluşan Trabzon Heyetiyle Bir Araya Gelerek, Kente Yapılacak Yatırımlarla İlgili Protokol İmza Törenine Katıldı.

Kasapoğlu Şöyle Konuştu;

Gençlerimizi Yarınlara Daha Donanımlı Hazırlamak Adına, Her Alanda Ortaya Koyulan İmkanı Bakanlık Olarak Dahafa Fazlasını Üretme Ve Gençlerimizi Yarınlara Hazırlama Çabasındayız. Trabzon'un Öğrenci Nüfusu Yüksek. Trabzon'u En Son Ziyaretimizde Eren Bülbül Adına Gençlik Merkezi Açtık. Yurtlarımız 3'ten 18'e Çıktı. Devam Eden Çalışmalar Var. Spor Tesisleri 10 Misli Arttı. Dinamik Ve Heyecanı Olan Halkımız İçin Trabzon'da Ne Yapsak Az. Herşeyin En Güzeline Layık Halkımız. Yüzme Salonlarından Spor Salonlarına Tenis Salonlarına Her Anlamda Tesisleşme Hamlemizi Yürütüyoruz. Yarınların Güçlü Türkiye'si İçin Birlikte Yolumuza Devam Edeceğiz. Bugün 7 Tesis İçin İmza Atıyoruz. Bunların İçinde Fitness Salonlarından Gençlik Merkezlerinden Semt Sahalarından Nizami Futbol Ve Basketbol Alanlarına, Tribünleriyle Bakımlarıyla Devasa Bir Yatırım Söz Konusu. Trabzon'da Gençlik Merkezi Olmayan İlçe Olmayacak. Sporcu Performans Merkezi Ülkemizin En Önemli Tesislerinden Biri Olacak. Sporcunun Takibi Ve Gelişimi Açısından Ülkemizin Sembolü Olacak. Deniz Şehri Trabzon'da Su Sporları Merkezi Yapacağız. Trabzon'un Diğer Branşlarında Olduğu Gibi Önemli Branşlarından Biri Olacak.

ewdekadwqaam0oq-001.png

Akçaabat'ta Olacak Spor Lisesi'nde Yüzme Havuzları, Açık Kapalı Spor Salonlarıyla Adeta Bir Spor Üniversitesi Olacak.

Trabzon Spora İlgisi En Yüksek Olan İllerden Birisi. Bu Noktada Kadın Odaklı Spor Da Önem Arz Ediyor. Onların İhtiyaçları Doğrultusunda Yeni Çalışmalarla Çok Daha İyi Olacak. Spora Olan Erişimi Hep Birlikte Arttıracağız. Spor Herşeyin İlacı.

1-(2)-236-047.jpg

Editör: TE Bilisim