Akçaabat Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mehmet BAŞ İle Yaptığımız Görüşmede, Türkiye Ve Kendisi Adına Çok Önemli Bir Gelişmeyi Sadece Bizlerle Paylaştı.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Eski Genel Müdürü Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş, Akçaabat Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Süreci Başlamadan Önce, Avrupa Ve Türkiye Adına Çok Önemli Bir Görevin Başına Getirilerek O Görevin Başkanlığını Yapacaktı.

IMG_2286ÇOK ÖNEMLİ OLAN GÖREV NE İDİ?

Mehmet BAŞ, Akdeniz’in Kirliliğe Karşı Korunması Kapsamında Akdeniz’e Kıyısı Olan 21 Ülkenin 2 Yıllığına Başkanlığını Yapacaktı.

Mehmet Baş’a, Neden Bu Kadar Önemli Bir Görevden Vazgeçtip Akçaabat Belediye Başkan Adayı Oldunuz Sorusuna Şu Şekilde Cevap Verdi.

“Söz Konusu Akçaabat’sa, Akçaabat’a Hizmetse Gözümü Kırpmadan Bütün Makamlardan Fedakârlık Yaparım. Açıklamasında Bulundu.

Ayrıca Mehmet Baş İstifa Etmeden Önce Karadeniz’e Kıyısı Olan Ülkelerin Türkiye Adına 1 Yıldır Başkanlığını Yürüten Akçaabatlı Başarılı Bir Bürokrattı. İstifa Ettiği İçin Bu Görevini Ukrayna’ya Devretti.

 

Editör: TE Bilisim