Kullandığım Fotoğraf Makinesine Yedek Batarya Almak İçin Gaziantep’te İş Hayatını Sürdüren Metin Yakar Arkadaşım Bana Yurt İçi Kargo İle Yedek Bataryayı Kargolayıp Gönderdi.

Gönderdiği Şube İse Gaziantep Mavikent Şubesi. Aynı Gün 06. 09,2017 Çarşamba Günü 0 546 284 1461 Nolu Kullandığım Telefon Numarama Saat:13.09’ İtibari İle Şöyle Bir Mesaj Geldi. Gelen Mesajı Aynen Yayınlıyorum.“406 263 341 063,Takip Nolu Kargonuz Yola Çıkmıştır. Varış Şube Akçaabat’tır. Tahmini Teslim Tarihi 08.09.2017.B002”

Teslim Tarihi Geldi Çattı. Yine Yukarıda Belirtmiş Olduğum Telefon Numarama Bir Mesaj Daha Geldi. Gelen Mesajı Aynen Yayınlıyorum.

“METİN YAKAR-406 263 341 063 Nolu Kargonuz Mesai Saatleri İçerisinde Teslim Edilmek Üzere Dağıtıma Çıkarılmıştır. Bilgi İçin www.yurticikargo.com B002”

Günlerden Cuma. Mesajın Bana Geliş Saati İse Sabah:10.43…

Kargomun Teslim Adres Yeri İse İkamet Etmiş Olduğum Ev Adresi İdi. Akçaabat Merkezde İşyerim Olmadığı İçin Şahsıma Ve Aileme Gelen Tüm Kargolar Ve Postalar Ev Adresime Gelir. Evimin Adresi Çok Kolay Desem Yalan Konuşmamış Olurum. Yenimahalle Sahil Kesimi Anayol Kenarı.

Sözü Fazla Uzatmak İstemiyorum. Bana Gelen Mesajda Gün İçerisinde Teslim Edilmesi Gereken Kargo An İtibari İle Haberimi Yazdığım Şu 09.09.2017 Cumartesi Saat:19.15 İtibari İle Adresime Daha Teslim Edilmedi.

Bu Geçen Süreler İçerisinde Cuma Günü Yurt İçi Kargo Akçaabat Şubesi Görevlisi İle Girmiş Olduğum Telefon Görüşmelerinde Şahsıma Aynen Şunlar Söylendi.

“Gelen Kargonuz Kuryede Kendileri Dağıtımda Gün İçerisinde Adresinize Teslim Edecekler. Bu Görüşme Cuma Günü Oldu. Akşam Üzeri Eşim Evdedir Kargo Eve Gelir Diye Eşimi Aradım Kargonun Gelmediğini Söyledi. Aynı Gün Tekrar Akçaabat Şubesini Aradım Yine Bana Aynı Sözünü Tekrarladı. Bende Kendisine, Kardeşim Ben Gazeteciyim Batarya Bana Lazım. Pazar Günü Düğün Çekimim Var Bugün Muhakkak Kargo Bana Ulaşması Gerekli. Maalesef Dediğimle Kaldım. Cuma Günü Ne Kargo Geldi Nede Aradığım Telefon Numarasına Ulaşıldı.

Şimdi Bugün Tarih 09.09.2017 Cumartesi Sabahleyin Yine Yurtiçi Kargo Akçaabat Şubesini Aradım Dün Benimle Konuşan Aynı Kişinin Sesiydi Tahminin Aynı Şahıstı İsmini Almadığıma da Sonradan Çok Pişman Oldum. Yine Kargomu Sordum, Abi Dün Çok İş Vardı Ondan Yetiştiremedi Arkadaşlar Kargonuz Bugün Muhakkak Adresinize Teslim Edilecek Dedi. Hatta Ben Kendisine Şunu Söyledim, Ben Akçaabat’tayım Akçaabat’a Geldim Kuryeye Ulaşın Bana Akçaabat’ta Kargomu Versin. Yine Bana Yok Efendim Arkadaşlar Kargonuzu Size Bugün Ulaştıracaklar. Bekle Bekle Ne Gelen Var Ne Giden. Arayayım Dedim. Bunların Zoru Nedir Diye. Yoksa Şahsıma Yönelik Bir Garezlerimi Var. Telefonla Tekrar Aradım, Aradım Ama Ulaş Ulaşabilirsen. Telefondaki Ses Şu, Yok Efendim Mesai Saatleri Dışında Aramışım Aradığınız Telefona Ulaşılamıyor.

Açıkçası O Telefon Sesini Duyduğum An Beynime Kan Çıktı. Nasıl Olur, Kargom Bana Cuma Günü Teslim Edilecekti. Sinir Sistemlerim Bozuldu. Bu Neyin Nesi Yurt İçi Kargonun “Söz Verdiğimiz Gibi”  “Slagonuna Uymayan Müşterisini Mağdur Eden, Müşterisini Kandıran, Müşterisine Yalanlarla Oyalayan Bir Organize İşle Karşı Karşıya Kaldığım Kesin.

Öyle ya Özellikle Şubedeki Görevliye Belirttim, Gelen Kargo Bana Lazım Pazar Günü Düğün Çekimim Olacak Gelen Yedek Batarya. Şimdi Ne Olacak. Yarın Veya Bugün Pazar. Kargo Bana Taahhüt Edilen Tarihte Teslim Edilmedi. Yurt İçi Kargo Beni Mağdur Etti. Ben Uzun Zamandır Kargo Şirketleriyle Çalışırım Ne Demişlerse Ne Söylemişlerse Anında Tarihlerinde Teslimatlarını Yapmışlardır. Bu Yurt İçi Kargo Neyin Nesi Ne Yapmaya Çalışıyor Anlamış Değilim….Soruyorum, Siz Benim Yerimde Olsanız Ne Yapardınız, Ne Yaparsınız?

09.09.2017 Cumartesi Saat:19.35 Gaziantep’ten Akçaabat Şubesine Şahsımın Adresine Teslim Edilmesi Gereken Kargo Tarih Ve Saat İtibariyle Hala Teslim Edilmiş Değil…

img-20170906-wa0003.jpgimg-20170909-wa0009.jpg123456---kopya-20170909195110.png

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim