Akçaabat Ülkü Ocaklarından Eğitim’e Destek

Akçaabat Ülkü Ocakları başkan yardımcısı Mahmutcan YUNUSOĞLU ile birlikte Akçaabat Ortaöğretim birim başkanı ve Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanı Görkem ULUSOY Akçaabat Çiçeklidüz ilkokulunu ziyaret ederek öğrencilere derslerinde başarılar dileyip hediye takdim etti.

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Mahmutcan YUNUSOĞLU açıklamasında;

Öncelikle şehit öğretmenlerimiz Aybüke YALÇIN ve Necmettin YILDIZ olmak üzere görev başında şehit edilen öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum, Yüce Allah mekânlarını cennet eylesin. Geleceğimizin teminatı olan kıymetli öğrenci kardeşlerimizi ziyaret edip eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyerek hediyelerini takdim ettik. Akçaabat Ülkü Ocakları olarak çocuklarımızı bir nebze mutlu edebildiysek ve eğitime katkı verebildiysek ne mutlu bize. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bizim çalışmalarımızdaki en büyük motivasyon kaynağımızdır. İmkânlarımız doğrultusunda önümüzdeki günlerde özellikle diğer köy okullarımızı da ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Akçaabat Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanı ve Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanı Görkem ULUSOY ise;

Öncelikle misafirperverliğinden ötürü okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrenci kardeşlerimizin derslere olan ilgisini, motivasyonunu arttırmak için imkânlarımız doğrultusunda minik hediyeler verdik. Bizler Akçaabat Ülkü Ocakları olarak öğrenci kardeşlerimize hizmet etmek için onlara daha iyi ortam sağlamak için varız onların yüzlerindeki bir tebessüm bizim çalışma isteğimizi dahada arttırır onun için ilerleyen günlerde özellikle köy okullarındaki öğrenci kardeşlerimize projelerimiz devam edecektir dedi.

2e3e3ebd-af00-41e0-9319-14c2c6265709.jpg19d149ab-ef29-4c58-a7b0-0cf3cd1c5290.jpg38919a5a-20c8-493d-b3cd-9b30af9c5e5c.jpg1-(1)-017.gif

Editör: TE Bilisim