Kültür sanat ve turizm şehri Akçaabat’ta sanatsal faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Akçaabat Belediyesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği 1.Açık Hava Resim Çalıştayı halkın da katılımıyla 15 Mayıs 2013 günü gerçekleşti.

RESİM ÇALIŞTAYI - 2013 - 2.GÜN (1)‘’Boya ve tuval bizden resim yapmak sizden’’sloganından hareketle gerçekleştirilen çalıştay Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin katkısıyla bir hayli renkli geçti.

RESİM ÇALIŞTAYI -2013 (53)İlçe Halk Kütüphanesi önünde başlayan çalıştay zamanla Atatürk Bulvarı ve Akçaabat sahiline kadar yayıldı. Halkın ilgisinin oldukça fazla olduğu çalıştay 16 Mayıs 2013 tarihine kadar devam etti. Katılımcılara katılım belgeleri çalıştay sonunda Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Abdullah ERTEM, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Sanem ÖZEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih KÖSE tarafından verildi.

RESİM ÇALIŞTAYI -2013Sanata ve sanatçıya desteğini her zaman veren Akçaabat Belediyesi bugün olduğu gibi bundan sonrada sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edecektir.

HABER : Akçaabat belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğü

Editör: TE Bilisim