Akçaabat’ın Adayları!

AKP’de Birinci Ve Akgün’ün Yanı Sıra, İl Başkan Yardımcısı Enes Aslan’ın Da Potansiyel Başkan Adayı Olduğu Söyleniyor. İşadamı Mehmet Emin Kitapçı’nın Damadı Olan Elektrik Mühendisi Enes Aslan, İşinde De Başarılı Biri.

Akçaabat’ta 5 Dönemdir Başkanlık Yapan Şefik Türkmen’in Başkanlıktan Ayrılmaya Pek Niyeti Yok Gibi. AKP İlçe Teşkilatı İse Türkmen’i Dün Olduğu Gibi Bugünde Pek Sahiplenmiyor.

Şefik Türkmen’in, Mart Ayında Yapılacak Seçimlerde Aday Gösterilmeyeceğini Düşünen İzimler İse, Çok Yönlü Çalışıyor.

Türkmen’in Koltuğuna Talip Olan İsimlerin Başında İlçe Başkanı Emre Akgün İle Başkan Yardımcısı Cevat Birinci Geliyor. Cevat Birinci, Milletvekili Aday Adayı Olmuş, Ancak Listeye Girememişti. AKP’de Birinci Ve Akgün’ün Yanı Sıra, İl Başkan Yardımcısı Enes Aslan’ın Da Potansiyel Başkan Adayı Olduğu Söyleniyor. İşadamı Mehmet Emin Kitapçı’nın Damadı Olan Elektrik Mühendisi Enes Aslan, İşinde De Başarılı Biri.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş ve  Tarım Ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun Başkan Adayı Olabileceği Konuşuluyor.  Akçaabat’ın Bir Diğer Adayı Da Abdurrahman Öztürk… Öztürk’ün De Diğer Adaylar Kadar Şansı Olduğu Söyleniyor.

1-(1)-077.gif1-(1)-079.png

Kaynak:Kuzey Ekspres

Editör: TE Bilisim