Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 1.Geupta Mücadele Eden Akçaabat Temsilcimiz Akçaabat Fk Sebat Bu Hafta Sonu Antalya Deplasmanında Karşılaşacak Olduğu Tekirova Belediyespor Maçının Son Hazırlıklarını Yaptı.

02 Şubat 2014 Pazar Günü Saat 13.30’da Antalya Dr. Fehmi Öncel Stadında Oynanacak Maç Öncesi Akçaabat Fk Sebat Takımı, Yöneticiler Ve Teknik Heyet Akçaabat’ın Meşhur Köftecilerinden Komaroğlu Köfte Salonunda Yemek Yediler.

IMG_6419

IMG_6480

IMG_6454Komaroğlu Köfte Salonunda Sıcak Bir Ortamda Geçen Köfte Ziyafetindeki Menüde Köfte, ET Izgara, Piyaz, İçecek Çeşitleri Tatlı Vardı.

Komaroğlu Köfte Salonu Sahibi İlker Komar Yemek Sonrasında Yaptığı Kısa Açıklamada”3.Ligde Mücadele Eden Tek Takımımız Akçaabat Fk Sebat’a Her Zaman Destek Olmalıyız. Biz Köfteciler Olarak Her Zaman Takımımıza Her Konuda Yapmamız Gereken Destek Ne İse Seve Seve Yapacağıma Emin Olmanızı İsterim”

Komaroğlu Köfte Salonunda Yedikleri Yemeğin Ardından Birlikte Toplu Fotoğraf Çekilen Takım Ve Teknik Heyet Daha Sonra Kulübe Giderek Kampa Girdiler.

Editör: TE Bilisim