Spor Toto 3.lig.1.Grup 23.Hafta Karşılaşmaları Bugün Oynanan Maçlarla Sona Erdi.

Bugün Akçaabat Fatih Stadyumunda Oynanan Karşılaşmada Akçaabat Temsilcimiz Akçaabat Fk Sebat Kendi Saha Ve Seyircisi Önünde Karşılaştığı Silivrispor'u 2-0 Mağlup Etti.

36 puanla grubunda 6.sırada yer alan temsilcimiz Akçaabat Fk Sebat,37 puan ile 5.sırada yer alan Silivrispor'u Akçaabat Fatih stadında konuk etti.

Kapalı bir havada oynanan karşılaşmada temsilcimiz Akçaabat Fk Sebat daha önceki haftalarda kaybettiği puanları unuttururcasına bir oyun ortaya koydu.karşılaşmanın ilk yarısında dakikalar 43'ü gösterirken Zekeriya'nın ayağından kazandığımız golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdik.

İkinci yarıda'da oyuna ağırlığını koyan ve kazanma arzusu olan takım yine Akçaabat Fk Sebat'tı.Yine dakikalar 50'yi gösterdiği esnada bu sefer sahneye Volkan çıktı ve skoru 2-0'a getiren golü kaydetti.

50.dakikadan sonra Akçaabat Fk 2-0'lık skoru farka çıkarmak istediyse de rakip takım Silivrispor oyunu kendi sahasında kabul ederek Akçaabat Fk Sebat'ın ataklarını kendi savunmalarında etkisizleştirmeyi başardı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Akçaabat Fk Sebat'ın başarılı kalecisi Ali Karedeniz'in çıktığı hava topunda yere düşmesi ile yaşanan üzücü olay kaleci Ali Karadeniz'in omuzunun çıkmasına neden olurken maçı yedek kaleci Hüsrev Kop'la bitiren Akçaabat Fk Sebat karşılaşma sonunda aldığı 3 puana sevinirken Ali Karedeniz'in omuzunun çıkması ile de üzülen taraf oldu.

PUAN DURUMU

DSA

Editör: TE Bilisim