Akçaabat Belediyesince organize edilen 3.Erol Günaydın Tiyatro Günleri birbirinden güzel oyunların ardından sona erdi.

01-10 mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 3.Erol Günaydın tiyatro günleri “  Trabzon Umut Tiyatrosu Derneği “ oyuncularının oynadığı  “Memurin Fasli” adlı oyunla sona erdi.        

TİYATRO GÜNLERİ - 10 - UMUT TİYATROSU (32)10 gün boyunca Akçaabat’ta yediden yetmişe herkese  hitap eden Erol Günaydın Tiyatro günlerinde şu oyunlar sahnelendi. Yedi Kocalı Hürmüz,Kalp Krizi Değil Gülme Krizi,Lütfen Kızımla Evlenirmisin,Ağrı Dağı Efsanesi,Masanın Altında,Yarınlara Geç Kalmadan,Çöplük,Kadınlık Bizde Kalsın ve Memurin Fasli.

TİYATRO GÜNLERİ - 9 - KTÜ TİYATRO KULÜBÜ (123)Akçaabat’ta bu yıl 3.gerçekleştirilen Erol Günaydın tiyatro günlerine vatandaşların ilgisi oldukça fazla olmasına rağmen başta Akçaabat protokol mensuplarının tiyatro festivaline olan ilgisizlikleri dikkatlerden kaçmadı.Sanat ve turizm şehri diye övünülen  Akçaabat ilçesinde gerçeleştirilen tiyatro günlerine sadece vatandaşların sahip çıkması takdir edilirken Akçaabat kaymakamı ilçe belediye başkanı ve diğer protokol mensuplarının 10 gün süren tiyatro günlerine iştirak etmemeleri merak konusu oldu.

Ordu ilinden Trabzon iline kadar birçok tiyatro ekiplerinin katıldığı 3.Erol Günaydın Tiyatro günlerini organize eden Akçaabat belediyesi,bu yılki tiyatro festivalini başarılı bir şekilde sonuçlandırdı.

TİYATRO GÜNLERİ - 9 - KTÜ TİYATRO KULÜBÜ (157)Özellikle Akçaabat belediyesi kültür ve sosyal işler müdürü Turhan Bektaşoğlu 10 gün boyunca festivale katılan tiyatro ekipleriyle yakından ilgilenirken festivale katılan tiyatro ekiplerinin tamamına plaket ve teşekkür belgelerini verdi.Ayrıca Turhan Bektaşoğlu 2014 yılında 4.gerçekleşecek olan Erol Günaydın tiyatro günlerinin daha farklı organizasyonda geçecek olduğunu belirterek tüm katılımcı tiyatro ekiplerine ve tiyatro severlere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim