İlçemizdeki okullarda bulunan özel eğitim sınıfları sosyal ve kültürel etkinliklere devam ediyor. Eğitim – öğretim yılı başında ortaklaşa planlanan sosyal ve kültürel etkinlikler her ay özel eğitim sınıfı olan bir okul tarafından planlanıyor. Mayıs ayı etkinliğini Yıldızlı TOKİ İlkokulu- Ortaokulu planladı.

Yıldızlı TOKİ İlkokulu-Ortaokulu koordinatörlüğünde PLANLANAN Havaalanı gezisine Akçaköy İlkokulu- Ortaokulu, Merkez İlkokulu, Meşeli Ortaokulu, Yaylacık Ortaokulu, Yıldızlı TOKİ İlkokulu, Yıldızlı TOKİ Ortaokulu Özel Eğitim Sınıflarında Eğitim-öğretim gören öğrenciler, Özel Eğitim Öğretmenleri ve yöneticileri katıldı.

Özel eğitim sınıflarından 50 öğrenci ve 23 öğretmen ve yardımcı personel 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü havaalanını doyasıya gezdi. İlk olarak Havaalanı terminal binasını gezen ve buradaki işlemlerle ilgili bildirilen öğrenciler daha sonra Havaalanı içerisinde yer alan modern itfaiye binasına geçti.Burada Havaalanı itfaiye birimi özel öğrenciler için hem bilgi verdi hem de onlara küçük bir gösteri yaptı.

Gezinin son bölümünde özel eğitim öğrencileri alanda bulunan bir uçağın içini gezdi. Havaalanı gezisinde özel öğrenciler bol bol fotoğraf çektirdiler.

Yıldızlı TOKİ Özel Eğitim Öğretmeni Bülent MUMCU:”Gezide bizlere her türlü desteği veren Havaalanı Baş Müdürü Ahmet AYDIN’a, Havaalanı Teknik Hizmetler Müdürü Metin ERAYDIN ‘a ve Havaalanı güvenlik şefi Mahmut AYTEKİN teşekkür ederiz.”  Dedi..

img_0010.jpgimg_0040.jpgimg_0047.jpgimg_0087.jpgimg_0093.jpg

final-014.png

 

 

Editör: TE Bilisim