Akçaabat Ortamahalle Sungur Sokakta Çöken Yolun Yarattığı Korku Kadar Belediyeden De Hiçbir Yetkilinin İlgilenmemesi Halkın Tepkisine Yol Açtı.

AKÇAABAT BELEDİYESİ BAŞINDAN SAVDI TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GÖNDERDİ

Hiçbir Yetkilinin Mahalle Halkının Dahi Şikâyetçileriyle İlgilenmediğini Söyleyen Mahalle Sakinlerinden Haydar Azaklı, “Akçaabat Belediyesine Giderek Bu Yolun Trafiğe Kapatılmasını İstedim Fakat Kimse Benimle İlgilenmedi. Sungur Sokak Sakinleri Olarak Her An Tehlike Ve Korku İçerisinde Olduklarını, Yolun Çöktüğü Ap Açık Ortada Hala Çöken Yolun Üzerinden Araçlar Gidip Geliyor. Yolun Trafiğe Kapatılması İçin İlla Burada Can Kaybının mı Olması Gerektiğini Sözlerine Ekleyen Haydar Azaklı Açıklamalarına Şu Şekilde Devam Etti. Akçaabat Belediyesi Yetkilileri Bana “Biz Sizin Sorununuza Bakmıyoruz. Sizin Sorununuza Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bakacak” Diyerek Beni Trabzon Büyükşehir Belediyesine Yönlendirdiler.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’DE BENİ TEKRAR AKÇAABAT BELEDİYESİNE YÖNLENDİRDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Giden Haydar Azaklı Oradan Şu Cevabı Aldı “Akçaabat Belediyesi Varken Buraya Neden Geldiniz Sizin İşiniz Akçaabat Belediyesiyle Akçaabat Belediyesi Sizin İşinizi Yapacak “ Sözleri Üzerine Şok Yaşadığını Söyleyen Haydar Azaklı Hala Şaşkınlık İçerisinde Olduğunu Dile Getirdi.

İşin Açıkçası Ortamahalle Sungur Sokakta Yaşanan Yol Çökmesini Akçaabat Belediyesi mi Çözecek Yoksa Trabzon Belediyesi mi Çözecek Merakla Bekliyoruz.

YOL ÇÖKMEYE DEVAM EDİYOR

Akçaabat Ortamahalle Sungur Sokakta Yaşanan Yol Çökmesi Durmaksızın Devam Ederken O Alan İçerisinde Yer Alan Her Yer Tehlike Altında. Hiç Bir Yetkili Kurumun Bu Yolla İlgilenmemesi Üzerine Yolun Trafiğe Kapatılmaması ‘da Başka Bir Facia. Burası Hem Araba Hemde Okul Yolu Ve Çoluk Çocuk Bu Yoldan Geçiyor. Ne Olur Burayla Kim İlgilenecekse İlgilensin Yarın Bugün Burada Can Kaybı Olursa Bunun Hesabını Akçaabat Belediyesimi Yoksa Trabzon Büyükşehir Belediyesimi Verecek… Diyerek Tepki Gösterdi.

“OKULA GİDERKEN KORKUYORUZ”

Bu Yolu Kullanan Öğrenciler İse Yaptıkları Kısa Açıklamada  “Burası Bizim Okul Yolumuz Ve 10 Gündür Yapılmadı. Buradan Servis Araçlarımızla Korkarak Geçiyoruz. Yetkililerden Buranın Bir An Önce Yapılmasını İstiyoruz. Birçok Arkadaşımız Çöken Yolun Üzerinden Geçerken Aracın İçerisinde Korkudan Gözlerini Kapatarak Geçiyor. Bu Duyarsızlığı Bizlere Yaşatanları Kınıyoruz. Açıklamasında Bulundular.

img_1796.jpgimg_1801.jpg

foto-galeri-icon-012.png

Editör: TE Bilisim