KREDİ YURTLAR KURUMU ESKİ BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZKURT VEFAT ETTİ

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Trabzon eski Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Münür Özkurt (57) tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Trabzon'un sevilen simalarından Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Trabzon Eski Bölge Müdürü Münir Özkurt, uzun zamandan beri midesinden ve safra kesesinden rahatsız olması üzerine Bölge Müdürlüğü görevinden alındıktan sonra 01 Nisan 2013 Pazartesi günü Ankara Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Mide ve Safra Kesinden, hastanenin Genel Cerrahi Servisinde başarılı bir ameliyat geçirmişti.

CENAZE NAMAZI, YARIN CUMA NAMAZINDAN SONRA ACISU KÖYÜNDE KILINACAK

Merhum Münür Özkurt'un cenazesi, bu akşam saatlerinde hastaneden alındıktan sonra Akçaabat Acısu Mahallesine (Köyüne) götürülecek ve yarın Cuma namazına müteakip Acısu Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde ebedi yolculuğuna uğurlanacaktır.

Merhum Münür Özkurt, trafik kazasında hayatını kaybeden Muhasebeci Fazlı Özkurt ve DYP Akçaabat eski İlçe Başkanı Y.Mimar Hamdi Özkurt'un kardeşidir.

Merhum Münür Özkurt (57)’a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, eş, dost, akraba ve dostlarına sabır ve metanet diliyoruz.

Editör: TE Bilisim