Akçaabat Ortamahalle Mehmet Efendi Konağında, Her Cuma, Cumartesi Günü Akşamları Gerçekleştirilen Solist HASAN ŞILBIR İle Canlı Müzik Dinletisi ’ne İlgi Oldukça Fazla.

Akçaabat Ortamahalle Mehmet Efendi Konağı Yönetim Kurulu Başkanları, Osman Bektaş, Onur Solak Ve Murat Tarakçı “Faaliyette Olan İşletmemizde Her Cuma, Cumartesi Günü Akşamları Saat:20.00 İle 24.00’saatleri Arasında Canlı Müzik Dinletisi Yaparak Müşterilerimizin Hoş Vakit Geçirmelerini Sağlamayı Amaçlıyoruz. Ayrıca Yaptığımız Çalışmalar Kapsamında da İlerleyen Süreçte Menü Çeşitlerini Artırarak Müşterilerimizin Tarihi Mekânda Farklı Lezzetleri Tatmalarını Sağlayacağız. Ayrıca, Müşterilerimize Kaliteli Hizmet Vermek İçin Çabalarımız Hızla Sürüyor. Tarihi Zenginliği Açısından Zaten Akçaabat’ta Mehmet Efendi Konağı Olarak Büyük İlgi Görüyoruz. İlerleyen Süreçte De Çalışmalarımızda Canlı Müzik Dinletilerine Hafta İçi Yer Vererek Hizmet Kalitemizi Artırmayı Hedefliyoruz” Şeklinde Konuştular.

p1010330-001.jpg

HAYRANLARINDAN TAM NOT ALDI:

TSM Sevilen İsmi HASAN ŞILBIR Cuma, Cumartesi Günü Akşamları Akçaabat Tarihi Ortamahalle Mehmet Efendi Konağında Müzik Severlerle Bir Arada Oluyor.

Geniş Repertuarı Ve Bitmek Bilmeyen Enerjisi İle Sahneden Hayranlarına Unutulmaz Bir Müzik Ziyafeti Sunan HASAN ŞILBIR Şarkı Aralarında Anlattığı Fıkralarla Da Hayranlarından Tam Not Aldı.

HASAN ŞILBIR Seslendirdiği Şarkılarda Kimi Zaman Dinleyenlerine Hüzünlü Anlar Yaşatırken, Seslendirdiği Hareketli Türkülerle Sevenlerini Coşturdu. Usta Yorumcu, Şarkı Aralarında Kendisiyle Özdeşlemiş Fıkra Ve Esprilere De Sık Sık Yer Verirken “Ortamahallede Geçmişte Yaşatılan TSM Geleneğini Mehmet Efendi Konağında Yaşatmaya Amaçladıklarını” Söyledi.

p1010309.jpg

foto-galeri-icon-025.png

 

Editör: TE Bilisim