20140614_155441Karadeniz Bölgesinin En Uğrak Yerlerinden Biri Olan Akçaabat İlçemiz, Akçaabat’a Gelen Ziyaretçilerin Damak Tadına Hitap Ediyor.

Akçaabat’ta Uzun Yıllar Hizmet Veren Meşhur Köfteci Zekeriya Usta Akçaabat’ta Komaroğlu Köfte Salonunda Abdullah Komar İle Başladığı Köfte Ustalığına 11 Yıl Devam Etti.

Abdullah Komar’dan Ayrıldıktan Sonra 19 Yıldır Kendi İşyerini Açan Zekeriya Güner Akçaabat Lise Caddesinde İhlas Köfte Salonun Sahibi Oldu.

IMG_0530 Zekeriya Usta’nın Menüsünde Esas Olarak Gram İşi Köfte, Izgara Da Et Ve Tavuk Ve Salata Ve Piyaz Bulunuyor.

Meşhur Köfteci Zekeriya Usta, Akçaabat’ın En Meşhur Ustalarından. 1985 Yılından Beri Akçaabat’ta Hizmet Vermekte. Köftede  % 100 Dana Eti Ve Pirzolada Da İsteyen Müşterilerin Arzusuna Göre Kuzu Eti İle Birlikte Dana Eti Kullanıyor. Meşhur Köfteci Zekeriya Usta’nın En Önemli Özelliği Titizlik, Temizlik Ve Kaliteden Ödün Vermemesi.

Eski Köftenin Tadını Sürdürmeye Devam Ettiğini Söyleyen Akçaabat İhlas Köfte Salonu Sahibi Zekeriya Güner Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti. Genelde Yayla Etini Kullanmakta İtina Ediyorum. Özellikle Akçaabat Dışından Çok Sayıda Müşterilerimiz Var. Pişirilmiş Köftenin Haricinde Yurt İçinden İşyerimize Telefonla Ulaşan Müşterilerimizin Adreslerine Pişmemiş Çiğ Köftede Gönderiyoruz. Akçaabat Köftesini Dünya’ya Tanıtan Büyük Köftecilerin Yanında Bizde Değirmenin Unu Olarak Akçaabat Köftesinin Gerçek Lezzetini Sunmanın Gayreti İçerisindeyim ”Açıklamasında Bulundu.

IMG_0521

IMG_0516

IMG_0517 IMG_0525

IMG_0532

Editör: TE Bilisim