Kastamonu'da Osman Kalyoncu Dönemi

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Kastamonu Belediyespor Akademik Ve Spor Kariyeri Başarılarla Dolu Hentbol Bayan Milli Takım Antrenörü Akçaabatlı Spor Adamı Osman Kalyoncu İle Anlaştı.

Spor Hayatına 1978-1982 Yılları Arasında Hentbol İle Akçaabat Tütünspor’da Başlayan Osman Kalyoncu Bir Anda Kendini Profesyonel Hentbol Takımlarında Gördü. Başta Arçelik Spor Kulübü( 1982-1986),Bağlarbaşı Spor Kulübü( 1990-1991),Pertevniyal( 1988-1990),K.K Gücü (1990-1991),Y.K.M Spor Kulübü( 1993-1994)Hentbol Takımlarında Oynayan Akçaabatlı Hemşerimiz Osman Kalyoncu, Akçaabatlı İlk Profesyonel Hentbolcu Ünvanınada Sahip Oldu.

Oyunculuk Başarısını Akademik Başarılara Taşıyan Akçaabatlı Hemşerimiz Osman Kalyoncu, Üniversite Öğrencilik Yıllarındaki Başarıları, Akademik Eğitmenlikteki Başarıları, Spor(Hentbol)Alanındaki Uluslararası Başarıları, Türkiye Ve Avrupa’nın Değişik Ülkelerinde Katıldığı Çok Önemli Seminerlerde Gösterdiği Takdire Şahin Başarıları, Başarıların Ardı Arkası Kesilmez İken Türkiye Bayan Hentbol Milli Takımı Gibi Önemli Takımın Başına Getirilmesi Ve Bu Kariyerlerinin Bu Kadarla Kalmayıp Türkiye’de Ve Avrupa’da Hentbol Antrenörlüğünde En Önde Gelen İsim Haline Gelebilme Başarısını Gösteren Akçaabat’ın Öz Evladı Osman Kalyoncu ’ya, Şimdi Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Liginde Mücadele Eden Kastamonu Belediyespor Sahip Çıkarak Kendisini Takımın Başına Getirdiler.

IMG_1094 - KopyaBayanlar Hentbol Süper Liginde Mücadele Eden Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Uğur ”Osman Kalyoncu İçin Biz Takımımızın Başına Alabilecek Olduğumuz En İyi Hocayı Aldık. Kendisini Araştırdık Ve Takip Ettik. Kariyeri Başarılarla Dolu Osman Kalyoncu Hocamızla Çok Şampiyonluklar Yaşayacağız. Kendisi Karadenizli Karadeniz’in Yapısında Başarısızlık Yok, Bizde de Karadenizlilik Var Ama Osman Kalyoncu’nun Başarıdaki İnatçılığı Ve Zeki Oluşu Bizim İçin Umut Oldu. Derken Mustafa Uğur Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

"Önümüzdeki Günlerde Hocamız Osman Kalyoncu Kastamonu'ya Gelecek Ve Kendisi İçin Muhteşem Bir İmza Töreni Düzenleyeceğiz. Hocamız Aynı Zamanda Marmara Üniversitesinde Öğretim Görevlisi. Akademisyen Olması Sebebiyle Daha Güzel Bakıyor Olaya, Geniş Düşünüyor. Hocamız, Altyapıya Çok Önem Veriyor. Güzel İşlere İmza Atacağına Ve Takımı Çok İyi Yerlere Getireceğine İnanıyorum. Kendisine Şimdiden 'Hayırlı Olsun' Der, Çalışmalarında Başarılar Dilerim" Şeklinde Konuştu.

Osman Kalyoncu İse, Kastamonu'da Kalıcı Şeyler Yapmak İçin Planlamalara Başladıklarını Belirterek, Süper Lig'deki Takımların Yeni Sezon İçin Çok İyi Yatırımlar Yaptığına, Bu Yüzden Kendilerinin De Kısa Vadede Yukarıyı Zorlayacak Takım Oluşturmayı Hedeflediğini Aktardı.

Osman Kalyoncu, "Avrupa Kupalarında Ses Getirecek Ekip Kurmak İstiyoruz. İlk Olarak Kurumsal Yapıyı Oluşturacak Çalışmalar Yapacağız. Taşıma Suyla Çok Değirmen Dönmeyeceği İçin Altyapıyı Da Kastamonu'da Oluşturmak Gerekir. Kastamonulu Çok İyi Sporcular Var Ama Bu Sporcularımızın Çoğu Başka İllere Yayıldı. Bunu Tersine Çevirmek Lazım" Değerlendirmesinde Bulundu.

 

Editör: TE Bilisim