Akçaabat İYİ Parti'de Osman Karaçukur Sesleri

31 Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçimleri Öncesinde Gözler İYİ Partinin Akçaabat Belediye Başkan Adayına Çevrildi.

İYİ Parti’den Şimdiye Kadar Akçaabat Kamu Oyunda Eski MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur ’un İsmi Ön Planda Olmaya Devam Ediyor. Akçaabat’ta Seçime Gidilecekse Osman Karaçukur İle Seçime Gidilmesini İsteyen Partililer, Osman Karaçukur’a Genel Merkez Tarafından Aday Ol Denilmesi Halinde Cevabının Hayır Olmayacağını Söylüyorlar.

ADAYIM DERSE OSMAN KARAÇUKUR ADAY OLARAK GÖSTERİLİR

Osman Karaçukur’a Çok Yakın Olan Bir İsim Olan Volkan Aydın “Osman Karaçukur Ben Adayım Derse İYİ Parti Genel Merkezi Aday Olarak Gösterir. Türkiye’de, Trabzon’da Ve Akçaabat’ta Sevilen Bir İş Adamı, Eğer Akçaabat Belediye Başkanı Adayı Olursa, Seçimi Kazanacağına İnanıyorum. Çünkü Osman Karaçukur, Her Kesimden Oy Alabilecek Bir Kapasiteye Sahip. Akçaabat Kamuoyunda Fazla Ön Plana Çıkmamasına Rağmen, Başarılı Bir İş Adamıdır. İnşallah Osman Karaçukur Aday Olurda, İYİ Parti Olarak Akçaabat’ta Belediye Başkanlığını Kazanırız” Dedi

AKŞENER ADAY OL DERSE ADAY OLABİLİR

Her Ne Kadar Aday Olmadığını Açıklamasına Rağmen, Osman Karaçukur’a İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Akçaabat’ta Adayımız Sensin Demesi Halinde Akşener’i Kıramayacağı Ve Aday Olacağı Tahmin Ediliyor.

OSMAN KARAÇUKUR KİMDİR?

1957 Yılında Akçaabat’ta Doğdum. İlk Ve Orta Eğitimimi Akçaabat’ta Lise Eğitimimi Trabzon’da Yüksekokul Eğitimimi Ankara Eğitim Enstitüsünde Tamamladım.

Kısa Bir Öğretmenlik Görevinden Sonra 1980 Yılında Maliye Ve Gümrük Bakanlığı’nda Göreve Başladım. Kurumumda Değişik Kademelerde Görev Yaptıktan Sonra 2005 Yılında Emekli Oldum.

Şuan Turizm Sektöründe Yurt Dışı Bağlantılı Olarak Ticaret Faaliyetlerimi Devam Ettirmekteyim.

Üç Çocuk Babasıyım.

Orta Derecede İngilizce Ve Rusça Bilmekteyim.

zcaz.png

Editör: TE Bilisim