Trabzon'da feci kaza... Trabzon'da feci kaza. Karşı şeride geçen araç, bir başka araca çarptı. 5 aracın karıştığı kazada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Trabzon'da feci kaza. Edinilen bilgiye Yeni Karadeniz Sahil Yolu'nda Akçaabat'tan Yomra istikametine seyretmekte olan 61 T... plakalı minibüs, İtfaiye Kavşağına geldiğinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesinin ardından orta bariyerleri aşarak karşı şeride geçti.

Burada Trabzon'dan Akçaabat İstikametine seyretmekte olan bir araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araca arkadan gelen 3 araç daha çarptı. Yaşanan kazanın ardından bölgeye çok sayı ambulans ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri de araçta sıkışan sürücüleri çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Kazada toplamda 6 kişi yaralanırken 2 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazada ağır yaralanan kişilerin ise minibüsün karşı şeride geçerek ilk çarptığı araçta ki yolcular olduğu öğrenildi. Durumu ağır olan 2 kişinin Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsüne kaldırılarak tedavi altına alındığı kaydedilirken kazanın nasıl olduğuna dair polislerin bölgede araştırması sürdüğü bildirildi.

Kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile kaza alanından uzaklaştırılırken bu sırada araç trafiğinin de sıkıştığı ve uzun kuyruklar oluştuğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Editör: TE Bilisim