Akçaabat Hıdırnebi Unutulmasın!

‘Trabzon’un En Güzel Ve Gözde Yayla Kenti Akçaabat Hıdırnebi Kaderine Terk Edildi.Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hıdırnebi’ye Neden El Atmıyor”

Akçaabat Hıdırnebi Yayla Kent Tesisleri Üç Beş Yıl Öncesine Kadar Trabzon’un En Görkemli Yayla Kenti İdi. Yerli Ve Yabancı Turistlerin Konakladığı Yayla Kent, O Yıllarda Altın Devrini Yaşamıştı. Hıdırnebi Daha Sonra İşletici İle Büyükşehir Arasındaki İhtilaf Nedeniyle, Boşaltıldı, Tahrip Edildi. Hıdırnebi’nin Büyükşehir Belediyesince Mi Yoksa Tekrar Kiraya Verilip İşletecek Olan Firma Veya Kişi Tarafından Mı Yapılacağı Henüz Netlik Kazanmadı.

Bu Arada Hıdırnebi Tesislerinin Bulunduğu Bölgeye Bazı Turizm İşletmelerinin Talip Olduğu Öğrenildi. Tesisleri Uzun Vadeli Kiralama Şartıyla Beş Yıldızlı Bir Yayla Kent Kurabileceklerini Söyleyen Turizm İşletmesi Genel Müdürü, ‘Hıdırnebi Ve Çevresinin Turizme Kazandırılması İçin Milyonlarca Liralık Bir Harcama Yapılması Gerekir. Firma Olarak Biz Bu İşi Üstleniriz’ Dedi.

Firma Yetkilisi, Kiralamanın Uzun Süreli Olması Gerektiğini Belirtti.

hidirnebi-yaylakent-tesisleri-1528384.jpghidirnebi-yaylakent-tesisleri-1528439.jpghidirnebi-yaylakent-tesisleri-217386444.jpghidirnebi-yaylakent-tesisleri-1830288567.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-013.png

Editör: TE Bilisim