Akçaabat Halkı,Esnafı Yanımızda Oldukça Yapamayacağımız İş Yok!

Akçaabat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç, Akçaabat Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor.

Koç, Seçim Çalışmaları Kapsamında, Gerçekleştirmiş Olduğu Esnaf Ziyaretleriyle Projelerini Anlatmaya Devam Ediyor. Projelerini Akçaabat Esnafıyla Paylaşan Koç Karşılaştığı Olumlu Tepkilerden Dolayı da Oldukça Mutlu Olduğunu söyledi.

Halkın Kendisine Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nu Örnek Gösterdiğini Söyleyen Koç, Halkımız Nerede Kaldın, Çok Samimisin, Yapacak Olduğun Projeleri Başka Belediye Başkan Adayları Dile Getirmedi, Bağımlılar Yapamıyor Bağımsız Yapar, İnanmak Önemli Gibi Övgülerle Karşılaştığını Açıklayan Akçaabat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç’a Akçaabat Esnafı da Övgüler Yağdırdı.

AKÇAABAT ESNAFINDAN KOÇ’A ÖVGÜLER

“Akçaabat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç’u Biz Yıllardır Tanıyoruz Ve Kendimizden Biri Olarak Görüyoruz. Kendisinin Medeni Cesaretini Tebrik Ediyoruz. Kendisi Akçaabat’ın Tanıtımı İçin Oldukça Büyük Bir Rol Üstleniyor. Bizler Ortak Projeler Noktasında Her Zaman Kendisinin Yanındayız. Projeleriyle Ve İstişare Ekibinin De Bunu Başaracağına İnanıyoruz. Bizler Akçaabat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç’u Sonuna Kadar Destekliyoruz. Açıklamasında Bulundular.

dsc_8725.jpgdsc_8754.jpgdsc_8796.jpgdsc_8803.jpga-042.gif

Editör: TE Bilisim