Akçaabat GNR YAPI Yönetim Kurulu Başkanları MUAMMER GÜNNAR – SİNAN GÜNNAR Yeni Yılla İlgili Ortak Mesaj Yayınladılar. Yayınladıkları Mesajda “Türk Toplumunun Yeni Yıldan En Büyük Beklentilerinin Barış Ve Huzur Dolu Bir Ortam Olduğunu Kaydettiler.”

Akçaabat GNR YAPI Yönetim Kurulu Başkanları MUAMMER GÜNNAR – SİNAN GÜNNAR, 2016 Yılının Türk Toplumu Açısından Oldukça Zor Geçtiğini Belirterek, ‘Yaşanan Terör Olayları, Ekonomik Sıkıntılara Rağmen İş Dünyası Olarak Her Zaman Çalışmaya Devam Ettik. Çalışmayada Üretmeyede Devam Edeceğiz.

Yaşanan Tüm Sıkıntılara Rağmen Üretimden, Yeni Yatırımlardan Kaçınmadık. Biz GNR YAPI Olarak 2016 Yılında İnşaat, Sektöründe Yatırımlarımızı Sürdürdük. Ülke Olarak Ekonomik Anlamda Zor Bir Yıl Geçirsek De GNR YAPI Olarak Yatırımlarımıza Yenilerini Ekledik. Bu Da Bizim Türkiye’ye Olan Güvenimizin Ve Sevgimizin, Bakış Açımızın En Güzel Göstergesidir.

2017 Yılında Tüm Dünyanın En Büyük Beklentisinin Barış Dolu Bir Yıl Olduğunun Altını Çizen MUAMMER GÜNNAR – SİNAN GÜNNAR  ‘Bizler GNR YAPI Olarak Yine Yatırım Yapmaya, İstihdam Yaratmaya, Üretmeye Devam Edeceğiz. Umarım Ki 2017 Yılı Ekonomik Anlamda Ülkemiz Açısından Güzel Geçer. Ama Ekonomiden Daha Önemli Olan Bir Konu Var Ki Dünya Barışı. Bugün Dünyanın Birçok Yerinde Özellikle İçerisinde Bulunduğumuz Ortadoğu Coğrafyasında Ciddi Sıkıntılar Mevcut.

Bu Sıkıntılar 2016 Yılı İçerisinde Avrupa Ülkelerine De Sıçradı Ve Birçok Terör Olayı Yaşandı. Ülkemizde Ve Dünyanın Hangi Coğrafyasında Olursa Olsun Yaşanan Tüm Terör Olaylarının Son Bulduğu, Barış, Huzur Ve Refah Dolu Bir Yıl Temenni Ediyoruz. Bu Duygu Ve Düşünceler İle Öncelikle Akçaabatlıların Ve Ülkemizin, Yeni Yılını Kutlar, Barış, Huzur, Sağlık Ve Başarı Dolu Bir Yıl Geçirmelerini Dileriz’

MUAMMER GÜNNAR – SİNAN GÜNNAR

Akçaabat GNR YAPI Yönetim Kurulu Başkanları

Editör: TE Bilisim