Akçaabat’ta Yaz Kış Kesilen Elektrik Kesintileri Hem İlçe Halkını Hemde Esnafı Bıktırdı. Elektrik Kesintileri Nedeniyle İş Yapamaz Hale Gelen Esnaf Yetkililerin Kesintilere Çözüm Bulmasını İstedi.

Akçaabat’ta Vatandaşlara Daha İyi Hizmet Verebilmek Adına Gerçekleştirilen Özelleştirmenin Ardından Elektrik Kesintilerinin Artması Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu. Özellikle Sıcaklık Değerlerinin Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyrettiği Akçaabat’ta Gün İçinde Yaşanan Kesintiler Vatandaşı Ve Esnafı Adeta İsyan Ettirdi.

“DOLAPTAKİ ETLERİMİZ BOZULUYOR”

Durumdan En Fazla Mağdur Olanlar Gün İçinde İki,Üç Defa Elektriği Kesilen Çarşı Esnafı Oldu. Özellikle Akçaabat’ta Yemek Sektöründe Hizmet Veren Esnaf Yetkilileri Sert Bir Dille Eleştirdi. Elektrik Kesintileri Nedeniyle Müşterilerine Karşı Mahcup Duruma Düştüklerini Dile Getiren Yemek Esnafı, “Akçaabat’ta Çok Sayıda Yemek Hizmeti Veren Bir İşletme Yerleri Var. Müşteriler Havaların Soğuk Olmasından Kaynaklı Klimalı, Sıcak Ortamda Yemek Yemek İstiyor. Ancak Elektrik Kesintileri Nedeniyle Müşterilerimizi Kaybediyoruz. Ayrıca Dolaplarda Etlerimiz Var. Saatlerce Süren Kesintiler Nedeniyle Etlerimiz Bozuluyor. Etlerimizi Çöpe Atmak Zorunda Kalıyoruz” İfadelerini Kullandılar.

 “MÜŞTERİ KAYBI YAŞIYORUZ”

Akçaabat’ta Elektriklerin Sık Sık Kesilmesi Nedeniyle Müşteri Kaybı Yaşadıklarını Belirten Asker İsimli Esnaf İse, “İş Yerimde De, Evimde De Elektrik Kesiliyor. Ne Klima Ne De Isıtıcı Çalıştırabiliyoruz. Bu Sebepten Dolayı İşyerimde Müşteri Kaybı Yaşıyoruz. Jeneratörümüz De Yok. Bu Yüzden Müşteriler Gidiyor. Bu Kesintiler Daha Ne Kadar Sürecek Bilemiyorum. Buna Bir An Önce Çare Bulunmalı” Şeklinde Konuşarak Yetkilileri Göreve Davet Etti.

123456---kopya-853.pngyesyeni-logo-final-20170523191156.png

 

Editör: TE Bilisim