Akçaabat Fk Sebat Antalya Kampından Transfer Bombalarını Peş Peşe Patlattı.

Uzun Süredir Görüşmeler Yapılarak Takıma Kazandırılan, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Mücadele Eden Gölcükspor’lu Erkan Koç Ve Spor Toto 3. Lig 2. Grup Takımlarından Batman Petrolspor’lu Cıvar Çetin Transfer Edilerek,Akçaabat Fk Sebat’ın Antalya Kampına Katılarak Takımla Birlikte Çalışmalara Başladılar.

Batman Petrolspor Orta Saha Futbolcusu Cıvar Çetin İle Gölcükspor’un Sağ Bek Trabzon’lu Futbolcusu Erkan Koç Akçaabat Fk Sebatspor’a Transfer Olarak Bundan Sonra Akçaabat Fk Sebatspor Forması İle Ter Dökecekler.

Akçaabat Fk Sebatspor’lu Yöneticilerden Edindiğimiz Bilgilere Göre Takıma İlerleyen Günlerde Birkaç Tane Daha Transfer Düşündüklerini Bu Yönde Görüşmelerin Devam Ettiği Görüşmelerin Devam Ettiği Futbolcular Ve Kulüpleri İle Anlaşıldıklarında O Futbolcularıda Antalya Kampına Katarak Devre Arası Transfer Sezonunu Kapatmış Olacaklarını Belirttiler.

İKİ YENİ TRANSFERLERİ TANIYALIM

1-Cıvar ÇETİN (1992) Batman Doğumlu (Orta Saha Oyuncusu)

2-Erkan KOÇ (1989) Trabzon-Tonya Doğumlu (Sağ Bek Oyuncusu)

Ayrıca Yeni Transferlere İmza Töreni Kamp Programı Bittikten Sonra Akçaabat’ta Kulüp Binasında Gerçekleştirilecek.

2011-2012 Sezonu Bank Asya 1. Lig'de 3. hafta karşılaşmasında CİVAR ÇETİN'İN 90+2 de Sakaryaspor'a attığı şahane gol ve sevinci... http://www.youtube.com/watch?v=aSilQgeyhg8
Editör: TE Bilisim