Cumhuriyetle yaşıt Akçaabat Sebatspor’umuzun eski günlerinde olduğu gibi profesyonel liglerde SEBAT ruhuna yakışır Altyapısı ile birlikte temsil etmek ama ile sezon başında yapmış olduğumuz yenilenme ile 3. Ligden bir üst lige çıkabilmek için yapılanma içerisindeki en önemli unsur olan isim ve renklerde sezon başı TFF den aldığımız veto sonucu Kırmızı-Beyaz yerine Bordo-Beyaz rengini, gönlümüzde olan SEBAT yerine Trb. Akçaabat F.k. ismi ile sezona girdik. Hoca ve futbolcu seçiminde bir üst lige çıkabilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayıp yapılan transferlerde kulübümüze katkı ve özverili çaba sarf edebileceğine inandığımız futbolcular bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır. Yönetim ve Camia olarak bizleri fazlası ile üzmüştür.

Sezon sonuna 3 hafta kalmasına rağmen büyük umut beklediğimiz oyuncularımız Mansur ÇALAR, Yusuf BÜKÜŞOĞLU, Mustafa DEMİR, Hüsrev KOP, Uğur KARAKOÇ, Zekeriya DENİZER ve Uğur UĞUR saha içi ve saha dışı tutum ve davranışlarında duyarsız oluşu kulübe ve kendine duyulan güven ve sevgiyi istismar edişi sebebi ile 13 Nisan 2014 Pazar gününden itibaren “ Süresiz kadro dışı “ bırakılmalarına, bu surede Alt yapı Gençlik Geliştirme Teknik Direktörlerimiz Hacı Sait ŞAHİNOĞLU ve Muzaffer Metin ÇAKIR nezaretinde uygulanacak program dâhilinde çalışmalarına devam etmesine, karar verilmiştir.

Yönetim Kurulu olarak Camiamızdan bu sezon bir üst lige çıkma yolunda başarısızlığımızdan dolayı özür dileriz. Bundan sonrada SEBAT ruhunu yaşatabilmek için gereken özveriyi göstereceğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz.

İyi iş birliğimizin devamı dileği ile saygılarımızı sunarım. 14.04.2014

                                                                    Gökhan Ziya NAMLI

                                                                         Basın Sözcüsü

 IMG_6605

IMG_6599

Editör: TE Bilisim