Ernil Yapı İftar Yemeğinde Bayileri Buluşturdu

Anka Seramik Bölge Bayi Ernil Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gedikli, Bayilerine, Ustalarına, Çalışanlarına Ve İş Arkadaşlarına Darıca Altın Boğa Restoranda İftar Yemeği Verdi.

Artvin, Rize Trabzon Merkez Giresun Ve Ordu’ya Kadar, Anka Seramik, Entegre Yapı Kimyasalları, Hakan Plastik, Mom Cam Mozaik, Alvit Vitrifiye, Polisan Boya, Samir Banyo Ürünleri, Poloclic Laminat Parke, Newarc Musluk Armütürleri, Nkp Bayilerinin Katıldığı İftar Yemeği Oldukça Kalabalıktı.

İftar Yemeğinde Bayileri Ve Çalışanlarıyla Bir Arada Olmaktan Büyük Mutluluk Duyduğunu Aktaran Anka Seramik Bölge Bayi Ernil Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gedikli, İftar Geleneğini İlerleyen Yıllarda Da Sürdüreceklerini İfade Ederek; “Başta Akçaabat, Trabzon Olmak Üzere Ordu’dan, Giresun’dan, Gümüşhane’den, Bayburt’tan, Artvin’den, Rize’den Gelen Dostlarımıza Teşekkür Ederiz” Dedi. Erol Gedikli, iftar yemeğinde Tüm İslam Âleminin Yaklaşan Ramazan Bayramı’nda ayrıca Kutladı. 

Akçaabat Ernil Yapı yönetim kurulu başkanı Erol gedikli ve çocukları Miraç – Mustafa Gedikli Tarafından Geleneksek Olarak Düzenlenen İftar Yemeğine Katılanlar Birbirleriyle Sohbet Etme Fırsatı Da Buldu. Birlik Ve Beraberliğin Yaşandığı, Dostlukların Pekiştiği Anlamlı Bir İftar Programı Gerçekleşti.

foto-galeri-icon-046.pngayder-turizm-logo-koksal-064.png

Editör: TE Bilisim