Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde Görev Yapan 1 Karakol Amiri 2 Şube Müdürü İle 12 Polis Memurunun Görev Yerleri Değiştirildi.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amirliği Görevinde İken Tonya İlçe Emniyet Müdürlüğüne Geçici Görevlendirme İle Atanan Ve Daha Sonra Sivas Emniyet Müdürlüğüne Tahini Çıkan Başkomiser İlker Durmuş’un Ardından, Trafik Şube Amiri Rıdvan Coşkun’un Çorum’a Ve Asayiş Şube Müdürü Davut Yüce’nin Tahinininde Düzce Emniyet Müdürlüğüne Çıktığı Öğrenildi.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde, Emniyet Müdürünün Haricinde Amir Olarak, 1 Karakol Amiri,1 Trafik Şube Müdürü,1 Asayiş Şube Müdürü Görev Yapıyordu. Görev Yerleri Değiştirilen Amirlerin Ardından Şuan İtibari İle Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde Karakol Amiri, Trafik Şube Müdürü İle Asayiş Şube Müdürlüğü Koltukları Boşta Kaldı.

12 POLİS MEMURUNUNDA GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Türkiye Genelinde Yaşanan Emniyet Müdürlüklerinde Görev Yapan Emniyet Mensuplarının Görev Yerlerinin Değiştirilmesi Depremi Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne De Vurması Akçaabat İlçesinde Deprem Etkisi Yarattı.

Uzun Süreden Beri Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde Başarılı Çalışmalar Yapan 12 Polis Memurunun ’da İl Dışına Atanmaları Kafalarda Soru İşaretleri Bıraktı.

3 Amir Ve 12 Polis Memurunun Trabzon İçi Ve İlçelerine Tahinleri Beklenirken Bir Anda Tahinlerinin İl Dışına Yapılması Akçaabat’ta Şok Etkisi Yaratırken, Özellikle Tahinleri İl Dışına Çıkan Polis Memurlarının Yerlerine Yeni Gelecek Olan Polislerin İse Trabzonlu Olması da Dikkat Çekti.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğünde Başarılı Çalışmalar Yaparak Akçaabatlıların Takdirlerini Kazanan Ve Kendilerini Bir Akçaabatlı Olarak Gören Sevilen Polis Memurlarının Akçaabat’tan Ayrılacak Olmaları Akçaabat Halkı Tarafından Derin Üzüntü İle Karşılandı.

Böylelikle Son Zamanlarda Emniyet Müdürlüklerinde Gerçekleşen Operasyon Rüzgârının Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yansımaz Beklentiside Ne Yazık ki Kaçınılmaz Oldu.

 

Editör: TE Bilisim