Türk Polis teşkilatının 168.yılını kutladığımız bugünlerde Akçaabat ilçe emniyet müdürlüğü tarafından 09 - 10 Nisan 2013 tarihleri arasında Akçaabat'ta kutlama programları düzenlenecek.
İlk program Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından aziz şehitlerimiz için Akçaabat Akcamiide 09.Nisan 2013 salı günü öğle namazı öncesi okutulan mevlid-i şerif ile başladı.
Akcamiinde okunan mevlid-i şerife ilçe emniyet müdürlüğü karakol amiri başkomiser İlker Durmuş ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.aziz şehitlerimiz için okunan mevlid-i şerif için camiye gelen vatandaşlara polisler tarafından şeker ve gül suyu ikram edildi.
Okunan Mevlid-i Şerif'in ardından Akçaabat İlçe Müftüsü Ramazan Tekin'in duaları ile ebediyete intikal eden tüm şehitler yad edildi.Akçaabat İlçe emniyetinde görevli çok sayıda emniyet mensubu Akcamiinde yoğun katılımın olduğu Mevlid-i Şerifte cemaatle birlikte öğle namazını kıldılar.
Türk polis teşkilatının 168.yıl kuruluş yıldönümü programının devamı 10 Nisan 2013 çarşamba günü saat 10.00'da Akçaabat Atatürk parkında gerçekleşecek olan resmi program ile devam edecek.Buradaki program ise şöyle:Atatürk anıtına çelenk sunumu,saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması.
Aynı gün saat 10.30 da Akçaabat ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasında tebriklerin kabulü gerçekleştirilecek.Günün son programı ise saat 20.30 da Akçaabat kalıntaş düğün salonunda gerçekleşecek.Burada gerçekleşecek olan müzik-eğlence programı ile Akçaabat ilçe emniyet müdürlüğünce organize edilen Türk polis teşkilatının 168.kuruluş yıl dönümü sona ermiş olacak.
HABERİN VİDEO GÖRÜNTÜSÜ
http://www.youtube.com/watch?v=_D6Gr-R1nTg&feature=youtu.be
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.