Akçaabat Eşrafından Rahmetli Erol Bayraktar'ın (Gallavi ) Oğlu Şenay Bayraktar Çırak Ve Bülent Bayraktar'ın Sevgili Kardeşleri, Emekli Öğretmen Levent Bayraktar Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Emekli Öğretmen Levent Bayraktar (50) Yaklaşık 10 Yıldır Böbrek Rahatsızlığı Nedeniyle Diyaliz Makinesinden Destek Alıyordu.

30 NİSAN 2018 Pazartesi Günü Sabahleyin Eşi İle Birlikte İkamet Ettiği Akçaabat Dürbinar Mahallesindeki Evinden Diyaliz Makinesine Bağlanmak Üzere Çıktığı Esnada Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden Emekli Öğretmen Levent Bayraktar 01 MAYIS 2018 Salı Günü Öğle Namazına Müteakiben Akçaabat Yeni Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Dürbinar Mahallesindeki (Lise Yanı)  Aile Kabristanlığına Defnedilecek.

Uzun Yıllar Akçaabat Eğitim Camiasında Öğretmen Olarak Görev Yapan Merhum Bülent Bayraktar, Bir Süre Akçaabat Öğretmen Evinde Müdür Olarak Görev Yaptı.

Sosyal Aktivite Dağarcığı Çok Geniş Olan Merhum Levent Bayraktar İyi Bir Tiyatro Oyuncusu İdi. Akçaabat Belediyesi Tiyatro Grubunun Sergilemiş Olduğu Birçok Oyunda Rol Alan Merhum Öğretmen Levent Bayraktar Yine Akçaabat Belediyesine Ait THM Korosunda Hem Koro Elemanı Hem de Solist Olarak Görevde Bulundu.

İyi Bir Eğitimci Ve Sosyal Yönü Fazla Olan Akçaabatlı Genç Öğretmen Bülent Bayraktar Evli Ve 1 Çocuk Babası İdi.

Merhum Emekli Öğretmen Levent Bayraktar’a Allahtan Rahmet Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.

fb_img_1521033883441---kopya.jpg670-485.gif123456---kopya-20180430141425.png

Editör: TE Bilisim