Trabzon Ve Akçaabat’ın Düğün Salonu Sektöründeki En Önemli Merkezlerinden Biri Olan Derecik Kent Düğün Salonu Tepeden Tırnağa Yenilenen Yüzü Ve Değişen İşletmecilik Anlayışıyla Hizmete Başladı. Mimarisi, Estetiği, Konumu Ve Sunduğu Konforla Konuklarını Karşılayan Kent Düğün Salonu Sahibi Muhammet Çakır, Estetiğin Ve Konforun Tüm Detaylarını Kent Düğün Salonunun Yeni Yüzüne Yansıttı.

Derecik Kent Düğün Salonu,600 Sandalyeli Ve Gerektiği Zaman 800 Kapasiteye Çıkartılan Sandalye Sayısı İle Müşterilerine Sınırsız İmkanları Sunmanın Mutluluğunu Yaşıyor.

Kent Düğün Salonuna Gelen Konukları Rahat Ettirebilmek İçin Özel Konforlar Düşünüldü. Salon İçerisine Yerleştirilmiş Özel Klima Sistemi İle Yazın Ve Kışın Hiçbir Rahatsızlık Yaşamadan Düğün Süresi Boyunca Kendi Evinizdeymişsiniz Gibi Soğuk Ve Sıcağı Hissedebiliyorsunuz. Yazın Soğuk Klimalar Kışın İse Sıcak Klimalar Siz İsteseniz de İstemeseniz de Devreye Girerek Çalışıyor.

Derecik Kent Düğün Salonu Müdürü Yılmaz Bahattin Kuzur Haber Sitemize Yaptığı Açıklamada:

“Kent Düğün Salonunun Yeni Yüzü İle Karadeniz Bölgesinde Bir İlk Olduk. Geniş Park Alanımıza Sınırsız Araçlarımız Park Yapabilmekte. Özellikle Salonumuzun İç Ve Dış Mekanında Davetlilerimizi Rahat Ettirebilecek Olduğumuz Her Türlü İmkanlarımızı Seferber Ettik. Salonumuzda Ses Sistemimizden Tutunda, Tepegözüne Kadar, Işık Sistemlerinden Tutunda Dekoruna Kadar, Açıkçası Tüm Teknolojik Sistemleri Düşünerek Yeni Yüzümüzle Hizmet Vermeye Devam Ediyoruz. Burada En Büyük Özelliklerimizden Bir Tanesi Köy Ve Şehir Hayatını Aynı Anda Yaşıyorsunuz. Düğün Salonumuz Tam Anayol Kenarında Ve Etrafı Ağaçlarla Çevrili. Kuş Sesleri Ve Akşamın Derin Sessizliğini Tamamen Düğün Salonumuzun Büyülü Atmosferinde Yaşayabiliyorsunuz. Trabzon Ve Akçaabat’ın Tam Ortasında Kalan Derecik Kent Düğün Salonumuzda, Düğün, Nişan, Sünnet Düğünü, Toplantı, Açık Hava Toplantı, Özel Günler Aklınıza Gelebilecek Tüm Etkinlikleri Yapabilme İmkanına Sahip Olabiliyorsunuz. Kent Düğün Salonumuzun En Büyük İmkan Ve Özelliklerinden Bir Tanesi, Salonumuzu Hangi Amaç İçin Kiralamak İsteyen Kişi Ve Kişilere Yapmış Olduğumuz Sürprizler. Sürprizleri Söylemek İstemiyorum Çünkü Gerçekten Hiçbir Düğün Salonunda Hiçbir İşletmede Olmayan Sürprizi Sadece Biz Yapıyoruz. Sadece Bizden Müşterilerimize Özel Gerçekleştirdiğimiz Bu Sürprizlerimizle Karşılaşmak İstiyorsanız Sizleri Kent Düğün Salonumuza Bekliyoruz. Açıklamasında Bulundu.

Derecik Kent Düğün Salonunun İçerisinde Ve Dışarısında Hizmet Veren Bay Ve Bayan Elemanların Güler yüzlülüğü Ve Bitmek Bilmeyen Enerjileri De Kent Düğün Salonun Kaliteli Hizmetini Ne Kadar Ön Planda Verdiğini Gösteriyor. Böyle Bir Düğün Salonunu Trabzon’umuza Ve Akçaabat’ımıza Kazandıran Derecik Kent Düğün Salonu Sahibi Muhammet Çakır’a Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır. Mütevazi Bir Kişiliğe Sahip Olan Kent Düğün Salonu Sahibi Muhammet Çakır’ ise Şu Açıklamalara Yer Verdi.

“Toplantı Organizasyonlarınızı Düğün Salonumuzda İstediğiniz Zaman Gerçekleştirebilirsiniz. Tüm Teknolojik İmkânların Sunulduğu Salonumuz Farklı Türdeki Etkinlikler İçin İsteğe Göre Tasarlanabiliyor. Düğün, Nişan Gibi Özel Günlerinizin Yanı Sıra Diğer Organizasyonlar İçin 600 Kişilik Kapasitesi Bulunan Çok Amaçlı Düğün Salonumuzda Önce Trabzon’un Daha Sonra Bölgemizin Hizmetinde Olacağız” Şeklinde Konuştu. Trabzon Ve Akçaabat’a Böyle Bir Yatırımı Kazandırmaktan Dolayı Memnuniyet Duyduklarını Vurgulayan İşletme Sahibi Muhammet Çakır, “Trabzon Ve Akçaabat’ımız Her Geçen Gün Büyüyor Ve Gelişiyor. Bu Yatırımla Biz De Kendini Yenileyerek, Trabzon’a Her Anlamda Katkı Sunmak İstedik. Misafirlerimize Ve Hemşerilerimize Gösterdikleri İlgiden Dolayı Teşekkür Ediyoruz” İfadelerini Kullandı.

20170712_190509.jpg20170712_190559.jpg20170712_192805.jpg20170712_193141.jpg20170712_194429.jpg20170712_194539.jpg20170712_194559.jpg123456---kopya-20170713121728.png

yesyeni-logo-final-20170713121807.png

 

Editör: TE Bilisim