Akçaabatlı TV Program Yapımcısı, Sunucu, Raif Hacıoğlu Bu Hafta ( 10 Eylül 2017 Pazar) Günü Akşamı Saat:22.30’daki Programında Akçaabat Demirkapı Soğuksu Yayla Festivalini Yayınlayacak.

Bereket TV’de Her Hafta Pazar Günü Akşamı Saat:22.30’da Yayınlanan “BİZİM UŞAK” Programının Yapımcısı Ve Sunucusu Olan Kendisi Ekip Arkadaşları İle Birlikte Festivali Saniye Saniye Görüntülemişti.

Program Koordinatörü Buket Sakmanlı Ve Kameraman Ozan Çelen İle Birlikte Demirkapı Soğuksu Yayla Festivalinde Program Yapan Akçaabatlı “BİZİM UŞAK” Raif Hacıoğlu, Soğuksu Yayla Festivalinin Tamamını Çekerek İki Bölüm Halinde Yayınlayacak.

İlk Bölümünü Bu Akşam Saat:22.30’da İzleyeceğimiz Akçaabat Demirkapı Soğuksu Yayla Festivalinin İkinci Bölümü İse Gelecek Hafta 17 Eylül 2017 Pazar Günü Akşamı Yine Aynı Saatte Yayınlanacak.

Akçaabatlı “Bizim Uşak Raif Hacıoğlu” Soğuksu Yaylasında Gerçekleştirmiş Olduğu Çekimlerinde İlk Açılış Röportajını Demirkapı Derneği Başkanı Erol Gedikli İle Başladı Vatandaşlarla Renklendirdi. Yöresel Kıyafetlerini Giyinerek Festival Alanına Gelen Vatandaşlarla Tek Tek Röportaj Yapan Bizim Uşak Raif Hacıoğlu Demirkapı’da Ağırlanmaktan Ve Demirkapı’da Olmaktan Duyduğu Mutluluğu Belirtti.

Akçaabatlı Başarılı Programcı Sunucu Raif Hacıoğlu, Demirkapı Soğuksu Festivaline Ekip Arkadaşlarımla İlk Kez Katılmamıza Rağmen İnsanların Güler Yüzlülüğü Samimiyeti İçtenliğine Hayran Kaldık. Akçaabatlı Olmama Rağmen Bunca Festival Gezdim Bu Denli Neşe Eğlence Görmedim. Eminim Ki Bu Festival İlerleyen Yıllarda Dahada Kalabalık Ve Başarılı Festivallerin Habercisi Olacaktır. Sizinle Olmaktan Gurur Duydum. Gerek Dernek Başkanı Erol Gedikli Gerek Katılımcılar Festivale Renk Kattılar. Bizim Uşak Ekibi Olarak Elimizden Geldiği Kadar Güzel Görüntüler Almaya Çalıştık Bunda Da Oldukça Başarılı Olduğumuzu Sanıyorum. Beklenen An Geldi Diyebilirim, Bu Akşam Ve Gelecek Hafta Bereket TV Televizyonunda Akçaabat Demirkapı Festivalimizi İki Bölüm Halinde Yayınlanacak. Şimdiden Sürpriz Olsun Diyor Akçaabatlı Hemşerilerimi Bu Aşma Saat:22.30’da Bereket TV Ekranlarında Yayınlanacak Olan Festival Görüntüleriyle Baş başa Bırakıyorum. Hemşerilerime Sevgilerimi İletiyorum. Dedi.

resim4.pngresim6.pngresim7.pngresim5.png123456---kopya-20170910111124.png

Editör: TE Bilisim