Demirkapı (İstera) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Tarafından 23 Temmuz 2017 (PAZAR) Tarihinde Yapılacak Olan “Akçaabat Demirkapı Soğuksu Yayla Festivali” İçin Hazırlıklar Tamamlandı.

Demirkapı (İstera) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Önderliğinde Gerçekleşecek Olan Festival Programında Yer Alacak Olan Sanatçıların Tamamı İle Görüşmeler Tamamlandı. Buna Göre Karadeniz’in Güçlü Seslerinin Yer Alacak Olduğu Festivale, Taner Eyüpoğlu, adiye Ölmez, Özkan Pekin, İsmail Cumur, İlkay Cinemre, Aslan Bülbül, Erdem, Aytekin Öztürk, Cantekin Öztürk Ve İbrahim Katılacak.

23 Temmuz 2107 Pazar Günü Saat:10.00 – 18.00 Saatleri Arasında Yapılacak Olan Festival Programında Sürpriz Hediye Çekilişleri, Geleneksel Yayla Ağası Seçimi, Yine Sürpriz Sanatçıların Yer Alacak Olduğu Soğuksu Yayla Festivaline Avrupa’dan Ve Türkiye’den Çok Sayıda Katılımın Olacak Olduğu Bekleniyor.

Bu Yıl 7.Düzenlenecek Olan Akçaabat Demirkapı Yayla Festivalinde Sahne Alacak Olan Sanatçılar Sürpriz Yaparak Haber Sitemize Gönderdikleri Görüntülü Mesajlarla Tüm Yayla Severleri Pazar Günü Soğuksu Yayla Festivaline Beklediklerini Söylediler.

Demirkapı (İstera) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği  Başkanı Erol Gedikli, Demirkapı Köyü Adına Yakışır Bir Festivali Daha Gerçekleştirmek İçin Çalıştıklarını Ve Bu Yıl 23 Temmuz 2017  Tarihinde 7.Sini Gerçekleştirecekleri Demirkapı Soğuksu Yayla Festivali’ni Dolu Dolu Kutlamayı Hedeflediklerini Belirterek Gurbetteki Ve Sıladaki Tüm Trabzonluları, Akçaabatlıları Ve Tüm Yayla Severleri  Soğuksu Yayla Festivalimizde  Buluşmaya Davet Ediyorum. Dedi.

SANATÇILARDAN MESAJ VAR

img-20170718-wa0005.jpg123456---kopya-20170720193400.png

Editör: TE Bilisim