Akçaabat Demirkapı ( İstera ) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Tarafından Düzenlenecek Olan 7. Demirkapı (İstera) Soğuksu Festivali İçin Geri Sayım Başlarken, Etkinlik İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı.

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Akçaabat Demirkapı ( İstera ) Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği Başkanı EROL GEDİKLİ Akçaabat Kaymakamı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ve Akçaabat Belediyesinin İlgi Birimlerinde Görev Yapan Müdürlerle Birlikte Demirkapı Soğuksu Festival Alanında İncelemelerde Bulundu. Çevre Düzenlemesi, Ulaşım, Festival Alanındaki Bakım Ve Onarımı, Aydınlatma, Gibi Bazı Çalışmaların Tamamlanmasıyla Birlikte Festival,  17 Temmuz 2016 Pazar Günü Trabzon Ve Akçaabat Halkını Ağırlayacak.

AKÇAABAT DEMİRKAPI SOĞUKSU FESTİVALİNİ DÜNYAYA TANITMA HEDEFİMİZ VAR

zaf-001.png

Festivale, Demirkapı, Akçaabat Ve Trabzon Halkını Ve Tüm Yayla Severleri Davet Eden Başkan EROL GEDİKLİ, Demirkapı ( istera ) Soğuksu Yayla Festivalini Yapmaktaki Amaçlarının Demirkapı’yı Yaşamıyla, Doğasıyla, Kültürüyle, Tarımıyla, Trabzon’a Türkiye’ye Ve Dünyaya Tanıtmayı Hedeflediklerini Söyledi. EROL GEDİKLİ “Demirkapı Soğuksu Festivali İle Demirkapı’yı Tanıtmak, Demirkapı Soğuksu Alanının Önemini Ortaya Koymak İstiyoruz. Demirkapı Mesire Alanını Türkiye’ye, Dünyaya Göstermeyi Hedefliyoruz. Dedi.

FESTİVAL PROGRAMI:

17 TEMMUZ 2016 / PAZAR

SAAT: 10.00

Stantların Açılışı

Saygı Duruşu

İstiklal Marşı

Dernek Başkanı Erol Gedikli’nin Açılış Konuşması

Protokol Mensuplarının Konuşmaları

SAAT: 12.00

Sponsorların Okunması

Sanatçı Konserleri

Soğuksu Ağası Seçimi

Sponsorlara Plaket Takdimi

En Büyük Horon Halkasının Oluşturulması

Sürpriz Konuklar Ve Sürpriz Sanatçılar

SAAT:18.00 KAPANIŞ

demirkapi-afis-2016---kopya.jpgyesyeni-logo-final-061.png

Editör: TE Bilisim