Akçaabat Çiçeklerle Donatılıyor

Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, baharın gelişiyle birlikte Akçaabat’ın birçok noktasında çiçek ve fidan dikim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi ekiplerimiz, baharın habercisi olan rengârenk görünümlü çiçek ve fidan dikim çalışmalarıyla şehrin atmosferini değiştiriyor. Rengârenk çiçeklerin dikim işlemleri hazırlanan peyzaj planına göre gerçekleştiriyor. Mevsim geçişlerini de göz önünde bulundurarak gerçekleştirilen fidan ve çiçek dikimleri park ve refüjlerde toprakla buluşuyor. Akçaabat’ta eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalar vatandaşa adeta görsel şölen sunuyor.

foto2-001.jpg

Konu ile alakalı düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Doğal güzellikleriyle ön planda olan ilçemizin dört bir yanında ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Akçaabat’ı modern görünümüne kavuşturmak için bakımsız alanları tespit ederek çalışmalarımızı o yönde yapıyoruz. Park ve refüjleri mevsime uygun çiçeklerle donatıyoruz. Daha yaşanılabilir Akçaabat için çevreye estetik bir görünüm kazandırmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

foto4.jpgfoto8-001.jpgfoto10.jpgfoto12.jpgfoto14.jpgfoto17.jpgfoto22.jpgfoto24.jpgfoto25.jpgwhatsapp-image-2021-04-14-at-16.49.jpg2.jpgwhatsapp-image-2021-04-14-at-16.49.jpg5.jpg1-(2)-386.jpg

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim