AKÇAABAT CHP’YE İLK ZİYARET ÇAYIRBAĞLILAR DERNEĞİ'NDEN

Çayırbağı Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgür Demir Ve Başkan Yardımcısı Sadık Yılmaz Ve Yöneticilerden Süleyman Yılmaz CHP Akçaabat İlçe Yönetim Kuruluna Hayırlı Olsun Ziyarette Bulundular.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Akçaabat Merkezli Düzköy Çayırbağlılar Derneği’ne Yaptıkları Ziyaretten Dolayı Teşekkür Etti.

Musa Hacıoğlu, Akçaabat’ta Düzköy Ve Çayırbağlılar Nüfus Olarak İyi Bir Konumda Olduklarını Ve İlçe Siyaseti İçin Önem Arz Ettiklerini Belirtti. “STK’lar Ülkemize Ve İlçemize Faydalı Olabileceğimiz, Birlikte Hareket Edebileceğimiz Ortak Alanlardır. Bu Nedenle Siyasi Partilerin, Sivil Toplum Örgütleri İle İç İçe Olması Çok Önemlidir.” Diyen Musa Hacıoğlu “Hepimizin Ortak Amacı İlçemize Hizmet Etmektir. Sizler De Bunu En Güzel Şekilde İcra Ediyorsunuz” İfadesini Kullandı. CHP Olarak Kendilerinin De Ellerinden Geldiği Kadar Düzköy Çayırbağlılar Ve Kültür Dayanışma Derneğinin Yanında Olacağını Belirtti. Ziyarette Akçaabat’ın Sorunları Da Konuşularak Fikir Alış Verişinde Bulunuldu Ve Akçaabat’ın Yükselen Güneşi Olmaya Aday Olduğunu Bunu Da Hep Birlikte Yapılacak Bir Çalışma Sonucunda Gerçekleşeceğini Belirtti.

AKÇAABAT CHP’YE İKİNCİ ZİYARET, AKÇAABAT ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ BAŞKANI VE YÖNETİMİNDEN GELDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Varol Bulut Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Örgütü Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Ziyarette Konuşan ADD Akçaabat Şube Başkanı Varol Bulut, CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu’na, Kendisi Ve ADD Yönetimi Adına Yeni Görevinde Başarılar Diledi. Ziyaretten Dolayı ADD Yönetimine Teşekkür Eden CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu İse, ADD Akçaabat Şubesini Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ederek, Başarılarının Devamını Diledi.

Sohbet Havasında Geçen Ve Karşılıklı Fikir Alışverişinin Yapıldığı Ziyaret Sonunda Akçaabat ADD Yönetimi, Çayırbağı Kültür Ve Dayanışma Derneği Yönetimi İle CHP Akçaabat İlçe Yönetimi İle Birlikte Günün Anısına Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler.

img-20160318-wa0000-001.jpgimg-20160318-wa0001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim