CHP Akçaabat İlçe Başkanı MUSA HACIOĞLU 2017’ye Bir Gün Kala Yayınladığı Yeni Yıl Mesajında “2017 Yılının Güçlü, Geleceğe Güvenle Bakan, Mutlu, Huzurlu, Yönetimde Ve Ekonomide İstikrarı Yakalamış Türkiye'ye Ulaşma Yolunda Yeni Bir Başlangıç Oluşturmasını Umut Ediyoruz” Dedi

MUSA HACIOĞLU Mesajında “Yeni Yıl Yepyeni Umutlar, Yeni Hayaller Ve Yepyeni Bir Başlangıç Demek. Önümüzde Bizlerin, Ailelerimizin, Ülkemizin Ve İnsanlığın Geleceğini Belirleyecek Yepyeni Günler Var. Bizi Yeni Hedeflere Taşıyacak Yeni Bir Yolculuk Başlıyor. 2017 Yılına Girerken Birçok Zorluk Önümüzde Dursa Da Büyük Bir Umutla Geleceğe Bakıyoruz. Çünkü Bizler, ‘İmkânsız Denilenlerin Mümkün, Hayal Denilenlerin Gerçek’ Olduğunu Gösteren Bir Tarihe Sahibiz” Şeklinde Konuştu.

‘2016 ACILARLA DOLU’

HACIOĞLU Devamında, “Üzücü Olayları, Acıları, Anıları Ve Sevinçleriyle Bir Yılı Daha Geride Bırakıyor, Aydınlık Ve Mutlu Yarınlara Ulaşma Umutlarımızı Canlı Tutarak, Yeni Bir Yıla Giriyoruz. Her Yeni Yıl, Getirdiği İyimserlik Ortamıyla, Bireylerin Olduğu Kadar, Ulusların Ve Ülkelerin De Geleceğe Dönük Umutlarını Ve Beklentilerini Artırmaktadır. Önümüzde Sadece Yeni Günler Değil, Kendimizin Ve Ülkemizin Kaderini Değiştirebilecek Yepyeni Fırsatlar, Yeni Kararlar Var. Kuşkusuz Ülkemiz Ve Dünya Yönünden Önemli Gelişmelerin Yaşandığı Bir Yıl Geçirmişiz, Ancak 2016 Yılında Ülkemizde Neler Yaşandığına Baktığımız Zaman Acı Verici Manzaralarla Karşılaşıyoruz” İfadelerini Kullandı.

‘MUTLU BİR ÜLKE DİLİYORUZ’

MUSA HACIOĞLU “Yakın Bir Geçmişe Kadar Terörizmden Ciddi Şekilde Etkilenmiş Olan Türk Ulusu'nun Yüreğinde Terörün Yol Açtığı Derin Yaralar Tazeliğini Korurken, Bütün Bunlara Rağmen Türkiye Cumhuriyeti'nin Çağdaş Dünyada Etkin Bir Ülke Olarak Öne Çıkmasını Sağlamak, Çocuklarımıza Ve Gençlerimize Övünecekleri Bir Ülke Bırakmak, Aydınlık Yarınlar Hazırlamak Hepimizin Ortak Sorumluluğudur. 2017 Yılının Güçlü, Geleceğe Güvenle Bakan, Mutlu, Huzurlu, Yönetimde Ve Ekonomide İstikrarı Yakalamış Türkiye'ye Ulaşma Yolunda Yeni Bir Başlangıç Oluşturmasını Umut Ediyoruz. Umudumuzu, Kararlılığımızı Ve Güvenimizi Hiçbir Zaman Yitirmeden, Ülkemizin Gelişmesi Ve Mutlu Yarınlara Ulaşılması İçin Daha Çok Çaba Göstermeliyiz Diyor, Bu Duygu Ve Düşüncelerle, Tüm İnsanlığın Yeni Yılını Kutluyorum” Diyerek Konuşmasını Tamamladı.

MUSA HACIOĞLU

CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI

Editör: TE Bilisim