Akçaabat Yaylacık Mahallesi Özyaylacı Apartmanında Bu Sabah Bir Evde Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Babaanne, Dede Ve Torunları Hayatlarını Kaybederken, Engelli Oğulları İle 1 Torunları İse Hastanede Yaşam Mücadelesi Veriyor.

Edinilen Bilgiye Göre, Engelli Oğulları Ve İki Torunu İle Birlikte İlçenin Yaylacık Mahallesi Galeria Sokaktaki Özyaylacı Apartmanında Yaşayan Mahmut Kalyoncu (65) Bu Sabah İşe Gitmeyince Yanında Çalışan Emin Civelek, Ustasının Evine Gelerek Kapıyı Çaldı. Kapıyı Açan Olmayınca Civelek Tekrar İş Yerine Döndü.

Ancak Bir Süre Sonra Tekrar Merak Ederek Ustasının Evine Gitti. Civelek Eve Gidince Ustasının Ve Ailesinin Sobadan Sızan Gazdan Zehirlendiği Öğrendi. Bir Yakınlarının Eve Gelerek Kapıyı Açması Sonucu Medine Kalyoncu (62), Eşi Mahmut Kalyoncu (65) Ve Torunları Mert Ali Kalyoncu’nun (12) Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenerek Yaşamlarını Yitirdiği Belirlenirken, Başka Odadaki Engelli Oğulları Erhan Kalyoncu İle Diğer Torunları Mahmut Can Kalyoncu İse Baygın Halde Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne Kaldırıldı. Amca Ve Yeğeninin Yaşam Mücadelesi Sürüyor.

Kalyoncu’nun Lastik Tamirciliği Yaptığı, Oğlunun Eşinden Boşanması Nedeniyle İki Torununun Bakımını Da Üstlendikleri Belirtildi.

TR

Editör: TE Bilisim